SmartHome

Alle anmeldelser

SmartHome

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

SmartHome

Smarthome er en forhandlere af hjemmeautomatisering og en letanvendelig kilde til overkommelige enheder - inklusiv smarte lysstyringer, smarte termostater, smarte hjemmesikkerhedssystemer, trådløse kameraer, dørklokkekameraer, dørlåse og mere - som alle kan installeres sikkert af den gennemsnitlige gør-det-selv-mand. Deres team af produktspecialister er forpligtet til at levere nye, state-of-the-art produkter til de bedst mulige priser.

Smarthome, et firma fra Smartlabs, Inc., sælger også produkter med Insteon-teknologi. Insteon er guldstandarden inden for trådløsnetværksteknologi til det tilsluttede hjem. Det giver dig mulighed for at styre belysning, lysscener og timere samt lækage-, dør- og bevægelsesalarmer – alt sammen fra din smartphone eller tablet. Insteon-kompatible produkter er overkommelige, nemme at programmere enheder, der kommunikerer gennem dit hjems eksisterende ledninger og trådløse signaler. Dette gør det til et dual-mesh system, der markant øger signalpålideligheden sammenlignet med konkurrenterne.

Internationale ordrer
Leveringstiden for internationale forsendelser er 1-10 hverdage, afhængigt af forsendelsesmetoden valgt ved kassen. Tilbud for forsendelse uden for USA inkluderer ikke gældende told, merværdiafgifter (moms), importomsætningsafgifter eller toldmæglergebyrer. Du skal betale told eller moms ved levering af dine varer. På grund af justeringer i værdiansættelsen af ​​importafgifter og valutaer kan vi ikke give et skøn over told eller moms
Alle varer skal være på lager inden afsendelse. Gasdrevne produkter, såsom Co2-ølhanen, må ikke sendes internationalt. Alle indledende internationale ordrer skal sendes til den faktureringsadresse, der er angivet med ordren.

Smarthome tilbyder 30 dages returret på de fleste produkter
Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, skal du blot returnere det inden for 30 dage efter den oprindelige afsendelsesdato, og SmartHome vil erstatte det eller refundere varens omkostninger (ekskl. forsendelse). Efter de 30 dage er produktet dækket af producentens garanti og skal derfor ombyttes gennem producenten. Besøg SmartHome' returpolitikside for mere information eller for at anmode om en RMA.

Returnering i ny stand med original emballage og tilbehør er berettiget til refusion. Returneringer skal indeholde kvitteringen eller fakturaen som bevis for køb og en kopi af RMA (Return Merchandise Authorization) udstedt af Smarthome. Returnering skal være poststemplet inden for 30 dage efter den oprindelige afsendelsesdato. Kun produkter købt fra Smarthome.com eller over telefonen fra Smarthome er berettiget til refusion. Tilbagebetalinger vil blive foretaget til den oprindelige betalingsmetode svarende til den oprindelige købspris med fradrag af forsendelsesomkostninger. Tilbagebetalinger vil generelt blive bogført til din kortkonto inden for 7 hverdage efter Smarthomes modtagelse af returneringen. Kunden er ansvarlig for returneringsomkostningerne.

Garantioplysninger
De fleste produkter er dækket af en 2-års garanti. Undtagelser er som følger:
- Insteon-kameraer er dækket af en 90-dages garanti.
- Renoverede Insteon-produkter er dækket af en 30-dages garanti.
- Defekte produkter kan ombyttes inden for garantiperioden.
Kontakt SmartHome' kundeløsningscenter for at behandle din udveksling. Du skal bruge SKU-nummeret og revisionsnummeret for hvert produkt, du ønsker at returnere.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om SmartHome
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.