SmashInn

Alle anmeldelser

SmashInn

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

SmashInn

Smashinn er en del af Tradeinn konglomeratet. Det er ketchersporten, som er i fokus, for det er der, hvor smash, et skønt lydord, er en del af repertoiret, man tager med på banen. Smashinn har alt det, som du skal bruge for at træde ind på centercourt i Wimbledon eller i den lokale tennisklub. Det er kun dig selv, som finder ud af, hvor meget du vil bruge, og hvad du har brug for, og ved du det ikke, så er deres kundeservice altid klar med rådgivning, så du får den rigtige ketcher, den rigtige sko og andet udstyr som bolde og tasker.

Om Smashinn
Specialister er der mange som kalder sig, men hos Smashinn er de specialister i tennis, og de er som andre forretninger i Tradeinn-paraplyen klar med de løsninger, som alverdens tennisspillere skal bruge. Skal du bruge ketchere, sko, tøj eller bolde og andet udstyr, så er det hos Smashinn, du bør handle, for de har det bedste på markedet, og de følger altid op på det marked, der er for udstyr, så de kan servicere deres kunder med det bedste, der er på markedet. Smashinn har også en blog, hvor du kan læse om deres produkter og andre ting, som rør sig på markedet.

Services hos Smashinn
Hos Smashinn får du den service, at alt, som handler om tennis, kan du få viden om, du kan handle alt, som har med tennis at gøre, og det er noget, som er meget brugt, for mange dyrker tennis på mange niveauer, hvilket vores professionelle tennisstjerner har været med til at få til at ske, for de har gjort tennis populært. Du bestiller hurtigt på hjemmesiden, og der er gode priser samt rabatter at få for dem, som handler meget, og som trofast kunde kan det være en fordel at hente deres app og dermed holde øje med alt det, som rør sig på markedet.

Klager og kundeservice
Der er mange muligheder for at få kontakt til Smashinn, om det så er med en klage eller en forespørgsel. Du kan selvfølgelig altid gå ned i forretningen og få alle de svar, som du leder efter, men du kan også både skrive og ringe til dem, de oplysninger kan du let og hurtigt få på deres hjemmeside, og det er lige meget om du kontakter dem med et spørgsmål eller en klage. Alle henvendelser bliver behandlet med samme professionalisme og lige venligt, hvad du så end henvender Dig med.

Bedømmelse af Smashinn
Der er gode muligheder for, at du selv bruger lignende metoder, som dem, der beskrives herunder, nemlig at søge oplysninger på nettet om de firmaer, som du overvejer at handle med. Nu er der nemlig kommet en ny hjemmeside, hvor du som forbruger kan bedømme firmaer og de produkter, som de sælger, på en obnjektiv og konstruktiv måde. Noget som mange længe har sukket efter. Så når du melder dig under fanerne og bliver en del af dem, som bedømmer firmaer, så bliver du en del af dem, som andre bruger som reference for, hvor de vil handle, og en del af de anmeldelser, som firmaer selv bruger til at forbedre deres services.