Smykkekæden

Alle anmeldelser

Smykkekæden

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederikke H.
Smykkekæden var helt vidunderligt at arbejde med. Da jeg kom ind uden nogen reel erfaring eller forståelse for smykker, var jeg nervøs for at prøve at finde på et design til en forlovelsesring, men...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Flotte smykker

  Smykkekæden var helt vidunderligt at arbejde med. Da jeg kom ind uden nogen reel erfaring eller forståelse for smykker, var jeg nervøs for at prøve at finde på et design til en forlovelsesring, men min designer Sophie tog de små detaljer, jeg forstod, og designede virkelig et kunstværk, som min forlovede elsker, samtidig med at hun leverede vidunderlig kundeservice og gennemtænkte detaljer, der virkelig gjorde forskellen i forhold til andre butikker, jeg kiggede på. Vil meget anbefale og vil absolut vende tilbage i fremtiden for mit bryllup bands.

  Min mand gav mig en ring fra denne butik. Den er så smuk, og jeg er bare forelsket i denne ring! Vi køber ofte smykker i Smykkekæden, og jeg kan kun sige, at dette er en magisk butik med magisk service!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Smykkekæden

I Danmark kan man købe smykker fra mange forskellige forhandlere og butikker, både online og i fysiske forretninger over hele landet. Der er derfor et stort udvalg når man vil købe smykker og med varierende kvalitet og standarder på markedet, er det altid en god ide at man sikrer sig, at man får købt sine produkter hos en pålidelig og kvalitetsbevidst smykkeforhandler. Viden omkring forskellige metaller, fremstillingsprocesser, diamantslibning mm. er ikke altid noget, man har tid til at sætte sig ind i og derfor vælger mange, at læne sig op ad kundeanmeldelser fra andre, der allerede har investeret i samme type smykker, som man selv er interesseret i at købe. På denne side kan man læse brugeranmeldelser af Smykkekæden, således at man bedre kan afgøre, om det er en virksomhed man ønsker at handle hos.

Om Smykkekæden
Smykkekæden er en dansk virksomhed der blev oprettet i 2013, som især er kendt for deres smykker af eget design, under navnet Prinsesse-smykker. Smykkekæden lancerede i Oktober 2017 deres nuværende netbutik, hvor de sælgeren kombination af deres egne smykker, samt produkter fra andre kendte smykkemærker. Smykkekæden ejes i dag af Henrik Ørsnes, som derudover driver endnu en dansk netbutik, Karat24. Virksomhedens Prinsessesmykker forhandles idag af virksomheden Scrouples Jewellery.

Produkter og Services hos Smykkekæden
På netbutikken Smykkekæden kan man både handle smykker af virksomhedens egne design, samt fra kendte smykkemærker som Julie Sandlau, Pernille Corydon, Enamel, Sif Jakobs, samt mange andre. Man kan købe produkter såsom halskæder, armbånd, ringe, herreringe, vedhæng m.fl. På hjemmesiden kan man finde en række nyttige guides og råd vedrørende diamanter, forskellige former for slibning, hvordan man definerer diamanters karat, og andre ting, der er vigtige at overveje før man investerer penge i smykker.
Vælger man at handle hos Smykkekæden, kan man forvente at ordren sendes hurtigst muligt og gerne skulle blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Man bliver tilbudt fri fragt ved alle bestillinger, der har en samlet værdi på over 399 kr., samt gratis returfragt. Man kan returnere sine varer og få pengene tilbage indenfor 30 dage fra modtagelsesdatoen. Ved alle afsendte ordrer vedlægger virksomheden en forudbetalt retur-pakkelabel, således at man gratis kan returnere sine produkter, hvis man fortryder hele - eller dele af - sit køb.
Man kan derudover bytte sine varer i hele landet, i alle virksomhedens forretninger, indenfor 30 dage efter smykkerne er blevet købt. Man kan betale på deres hjemmeside via Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Betalingskort og Viabill.
Udover salg af smykker, tilbyder Smykkekæden yderligere services til deres kunder, der ifølge virksomheden selv får smykker til at holde længere; de oplyser at de har mulighed for at servicere, rense, reparere og tjekke kundernes smykker, således at de forbliver smukke og beholder deres værdi.

Komplimenter, Klager og Tips til Smykkekæden
Har du handlet smykker hos Smykkekæden og derfor erfaringer med deres kundeservice, leveringstider, produktkvalitet mm? Hvis du har mulighed for, at skrive hovedpunkterne omkring din oplevelse ned, så vil en kundeanmeldelse her på Danskeanmeldelser være til stor hjælp for andre, der overvejer at handle hos Smykkekæden.