SNS

Alle anmeldelser

SNS

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

SNS

Gennem SNS Brand kan de kreativt omdanne deres nysgerrighed efter nye ting og deres passion for arv til varer. En blanding mellem komplette beklædningskollektioner eller bare den ene specielle ting udgives på en almindelig kadence. Nogle varer er beregnet til aldrig at løbe tør for lager, og nogle ting er lavet i meget begrænsede oplag og bliver udsolgt ved lanceringen. Siden lanceringen af ​​det første fodtøjssamarbejde i 2003 (med Puma) har SNS arbejdet på over 200 samarbejdsprojekter med alle større fodtøjsmærker som Nike, Jordan Brand, adidas, New Balance, Converse, Reebok, Vans og flere.

SNS Retail Erfaring
Det, der startede som en lille butik i Södermalms baggader tilbage i 1999, er nu vokset til en ægte detailoplevelse med 7 lokationer i New York City, Los Angles, Tokyo, London, Paris, Berlin og Stockholm. Hos SNS Retail finder du de seneste svære at finde sneaker-udgivelser såsom adidas YEEZY, Nike x Off-White, NikeLab Collections, adidas Consortium.

Du finder også et kurateret udvalg af mærker som Aries, Needles, Perks and Mini, South2 West8, ByBorre, Thisisneverthat, The North Face og selvfølgelig dine mest klassiske sneaker-silhuetter som Nike Air Force 1, Nike Air Max 1, Air Jordan 1, Converse All Star, adidas Stan Smith, adidas Campus, Puma Suede, alle klassikere fra New Balance og meget mere. De har solgt sneakers og tøj online siden 1999. 

SNS Underholdning
Det handlede aldrig kun om sneakers. SNS har altid haft et blødt punkt for gode venner, gode stunder og god mad. Med en bar placeret under vores SNS-butik i NYC, en restaurant i en af ​​vores bygninger i Tokyo og en håbefuld ungdomsklub i kælderen i deres butik i Berlin og flere kommende projekter, vil SNS fortsætte med at udforske, hvordan man kan dykke ned i områder, der har inspireret os meget gennem årene.

SNS bekymrer sig
Gennem dette initiativ er de i stand til at give tilbage og gøre det bedre. Bedre for samfundet og bedre for verden. Deres fællesskab kan betyde et hvilket som helst af de lande, de opererer i, det kan betyde vores 10 nærmeste venner. Nylige projekter omfatter arbejdet med JMJ Foundation, Whenweallvote, Charity Drop for Unicef ​​samt flere globale initiativer til at arbejde mere bæredygtigt.

SNS grundlæggere
SNS blev grundlagt i 1999 af Erik Fagerlind og Peter Jansson. Da de voksede op i Stockholm i 80'erne og 90'erne, fandt de to venner hinanden over passionen for sneakers og nysgerrigheden i dens omgivende kultur. Erik voksede op med at spille basketball under Michael Jordan-æraen, og Peter blev ramt af den første bølge af hiphop, der fandt vej til Europa i begyndelsen af 80'erne. Gennem deres kærlighed til sneakers begyndte Peter at arbejde i fodtøjsbranchen i ’89, og Erik i ’94. De holder sammen og nærer hinandens styrker, og de to venner fortsætter med at finde nye kreative måder at imponere teenageren i dem, uanset om det er ved at samarbejde med mærker om deres yndlingssilhuet, åbne en bar i deres yndlingsby eller designe deres nye yndlingskollektion. mens du får nye venner undervejs.

Tak fordi du læste om SNS
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.