Society6

Alle anmeldelser

Society6

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Society6

Society6 er hjemsted for et blomstrende fællesskab af uafhængige kunstnere rundt om i verden, hver med deres eget unikkedesign. Vælg din favorit og sæt den sammen med deres førsteklasses udvalg af vægkunst, boligindretning, seng og bad, tøj, teknologisktilbehør, møbler og livsstilsartikler til din hverdag. Alt laves på bestilling - og med så mange styles at vælge imellem, er det nemt at finde lige det, du leder efter hos Society6. Uanset om du leder efter kunsttryk, gobeliner, puder, dyner, badeforhæng, t-shirts eller iPhone-covers, så har vi virkelig noget for enhver smag.

Society6 har alt fra minimalistisk vægkunst til flotte originale fotografier. Du finder alle de hotteste interiørstile som rustik, moderne, mønstret og mere, så du kan lave alle rum i dit hjem - fra badeværelset til soveværelset til køkkenet - lige som du kan lide det. Du kan endda anvende din æstetik til din garderobe med vores udvalg af tøj og tasker. Plus, hvert Society6-køb betaler en kunstner – hvilket understøtter kreativitet rundt om i verden.

Society6's historie
I 2009 havde vores grundlæggere en ven, som fik muligheden for at udstille sit kunstværk på det prestigefyldte Art Basel i Miami. Problemet var, at hun ikke havde råd til prisen for entré til showet og derfor ikke kunne deltage. Deres grundlæggere indså, at mange kunstnere var som hende - de længtes efter et frit og indbydende sted, hvor folk kunne opdage deres arbejde. Så Society6 blev født til at give kunstnere en åben platform til at dele deres kunst, blive inspireret af deres kollegers kreativitet og talent og sælge deres originale designs på en række forskellige produkter til kunder over hele verden.

Mere end ti år senere er de stadig et blomstrende samfund af kunstnere, designere og kunstelskere, som fortsætter vores mission om at bringe kunst ind i folks hverdag.

Designet af kunstnere
Society6 er et åbent, globalt fællesskab med over 300.000 uafhængige kunstnere fra over 160 lande. De værdsætter originale kunstværker fra kunstnere af enhver art - fra malere til illustratorer til fotografer til designere og alt derimellem. De tilskynder til kreativitet rundt om i verden - for hvert køb betaler en kunstner.

Lavet af Society6
Society6 laver alt til dig, så snart du bestiller - og kombinerer dine yndlingsdesigns med vores førsteklasses udvalg af produkter. De har det hele, uanset om det er kunst til dine vægge. Sengetøj, badeværelsesmøbler og indretning til dit hjem. Etuier og klistermærker til din teknologi, tøj til din garderobe eller udendørs- og livsstilsprodukter til alt andet områder.

Kun til dig
Hvert hjørne af dit hjem og hverdag skal føles som om det er autentisk for dig, så opdag noget fra Society6, der rækker langt ud over "stormagasin bla bla". De tilbyder dig muligheden for at personliggøre dit liv med unikke produkter og designs, der taler til dig.

Society6 vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside