Soulmia

Alle anmeldelser

Soulmia

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

J
Janne F.
Først var jeg skeptisk over for at købe en kjole til min vens bryllup (jeg er æresmoder) online. Soulmia beroligede min frygt! Ikke nok med at jeg fandt den perfekte kjole, den ankom hurtigt, perfe...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fantastic hjemeside og kjole :)

  Først var jeg skeptisk over for at købe en kjole til min vens bryllup (jeg er æresmoder) online. Soulmia beroligede min frygt! Ikke nok med at jeg fandt den perfekte kjole, den ankom hurtigt, perfekt pakket og passer som en drøm!! Jeg kan ikke vente med at bære min kjole til brylluppet i næste uge!

  Det var en nem hjemmeside at kigge igennem, og priserne var gode. Der var masser af muligheder, og jeg kunne også godt lide, at størrelserne og målene var angivet, det hjalp meget i beslutningstagningen. Forsendelsen var også hurtig og til tiden. Også alt, der blev sendt, var godt pakket ind, så intet var beskadiget.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Soulmia

Soulmia er et internationalt online modemærke. Siden da har det gået ind for filosofien om, at "enhver kan omfavne deres sande jeg med stil". Produktsortimentet for dette mærke omfatter mode til mænd og kvinder, tilbehør, sko, tasker og andre modeartikler. Soulmia retter sig mod Nordamerika, Europa, Australien og Asien samt andre markeder og opererer i mere end 40 lande og regioner verden over. Soulmias mission er at tilbyde højkvalitetsprodukter af de nyeste trends til attraktive priser og at gøre det på en hurtig måde.

Produkter
Soulmia anbefaler at bruge størrelsestabellen til nøjagtigt at vælge din størrelse, da størrelserne varierer på vores varer. Du kan ændre din ordre, hvis ordren ikke er afgivet endnu, kan du fjerne den. Men når først du har afgivet ordren, vil du ikke kunne slette nogen vare.

Soulmia's mission
"Soulmia - Yoursoulf Zone": Med det formål at bygge bro mellem modetrends og hverdagskomfort tilbyder Soulmia en afslappetlivsstil kombineret med forskellige stilarter til sine kunder over hele kloden. Det formidler budskabet om, at det at holde sig godt tilpas er, hvad påklædning handler om, og det samme gælder hverdagen. I overensstemmelse med konceptet om, at "enhver kan omfavne deres sande jeg med stil", er Soulmia den ultimative one-stop-shop for sparsommelige fashionistaer, der higer efter autentiske, men kraftfulde former for selvudfoldelse.

Soulmia's fordel
Soulmia har bygget et pålideligt forsendelsesnetværk, der dækker mere end 40 lande og regioner verden over, hvilket gør det muligt for mærket at opdatere og levere kvalitetsmodeartikler på kortest mulig tid med den bedste service. Og Soulmia vil fortsætte med at trives med din varme støtte.

Alle leveringstider er estimerede og Soulmia er ikke ansvarlig for forsinkelser på grund af uforudsete faktorer (vejr, kurerfaktorer, kundefejl, ferierelaterede forsinkelser) eller andre uforudsete faktorer. Når en pakke er pakket eller afsendt, kan de ikke ændre forsendelsesadressen. Sørg for, at forsendelsesadressen er korrekt under betalingsprocessen. Soulmia er ikke ansvarlige for pakker tabt på grund af ufuldstændige eller unøjagtige adresser.

Alle ordrer, der er rapporteret som "leveret" af rederier, anses for leveret. Soulmia kan ikke holdes ansvarlig for tabte pakker i dette tilfælde. Soulmia anbefaler på det kraftigste, at alle kunder køber fragtforsikring under checkout-processen. Dette sikrer, at hvis der er et problem med leveringen, sender Soulmia dig enten det samme produkt gratis eller giver dig fuld refusion. For ordrer, der ikke er forsikret, vil Soulmia ikke være ansvarlig, hvis der er et problem under forsendelsen.

Retur og garanti
Soulmia's online shop tilbyder unikke modeprodukter fra deres uafhængige designere med høj kvalitet og pålidelig produktion. Deres QC-team inspicerer hvert produkt før emballering for at sikre maksimal kundetilfredshed. Hos Soulmia er kundetilfredshed det, de stræber efter. De kan nemt arrangere en ombytning eller refusion for dig. Du er velkommen til at kontakte os via e-mail: support@soulmiacollection.com. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine behov. Tilladte varer kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage efter modtagelse af den oprindelige ordre. Varerne skal være ubrugte, ubeskadigede og i original emballage. Sørg for, at alle varer i emballagen er intakte. Ellers vil kunden være ansvarlig for alle påløbne gebyrer, og der vil ikke blive udstedt nogen refusion.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Soulmia?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.