Soundboks

Alle anmeldelser

Soundboks

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Soundboks

Soundboks begyndte som tre gymnasievenner i Danmark. De ville bryde igennem larmen fra Roskilde Festivalen med den højeste musik og de bedste fester. Så de designede og byggede en højttaler, der ville holde gennem de vildeste nætter og modstå alt, hvad deres populære ugelange udendørsfestival havde at byde på.

I starten byggede de bare højttalere til folk der ikke ønskede at bekymre sig om holdbarhed og ydeevne. Da de fandt en måde at bygge et batteri på, der kunne få festen til at vare evigt, vidste de, at de havde noget helt unikt.

Soundboks besluttede at gå helt ud
De kaldte det Soundboks, lånte nogle penge, købte materialer til 400 højttalere og placerede et par online annoncer. Salget gik godt, især i Roskilde-miljøet. De samlede 24 venner og arbejdede dag og nat i en lille garage i to uger og leverede de sidste højttalere kun få dage før lanceringen.

Soundboks havde åbnet et kontor i København, men de så en mulighed for at blive global. De tog risikoen, søgte til Y-Combinator og var de yngste europæere, der blev inviteret. De flyttede til San Francisco, lancerede en Kickstarter og rejste $780.000. De udvidede deres forretning, fik en masse venner, lavede et par fejl og opdagede vores andet hjem i Los Angeles.

Produktgarnti
Alle Soundboks produkter er dækket af en to-årig begrænset forbrugergaranti fra Soundboks. Garantien er underlagt regler i visse EU- og ikke-EU-lande, herunder, men ikke begrænset til, England, Wales, Irland, Sverige og Norge. Garantien ydes til kunder, der køber en ny vare direkte hos Soundboks. Denne garanti kan ikke tildeles eller overføres til en efterfølgende køber eller bruger uden tilstrækkelig dokumentation/købsbevis.

Soundboks garanterer over for kunden, at udstyret ved normal brug vil fungere i det væsentlige i overensstemmelse med tekniske specifikationer eller den medfølgende produktdokumentation i en periode på to år fra den dato, kunden modtager produktet. I sidste ende giver Soundboks ingen garanti for skader forårsaget af kunden, og yder derfor ikke reparationer i disse tilfælde.

Hvis problemet er forårsaget af kunden, sørger Soundboks ikke for reparationen. Hvis kunden har forsøgt at løse problemet, især men ikke kun vedrørende interne ændringer, uden at blive rådgivet af en Soundboks-medarbejder, og problemet ikke er løst, vil Soundboks ikke tage sig af reparationen.

Hvis en Soundboks-vare købes gennem en tredjepartsleverandør, som ikke er den officielle Soundboks-distributør, ydes ingen garanti fra Soundboks.

Hvis der er behov for assistance under disse omstændigheder, hjælper de gerne med at diagnosticere og reparere, men kunden er ansvarlig for dele og forsendelsesomkostninger.

Officielle forhandlere såsom Amazon og andre specialforhandlere tilbyder muligvis ikke en begrænset forbrugergaranti. Du kan kontakte os for mere information om den specifikke forhandler.

Send en e-mail til info@soundboks.com, så vender de tilbage til dig hurtigst muligt. For at fremskynde processen skal du give detaljerede beskrivelser og inkludere videoer, hvis det er muligt, så vi hurtigt kan diagnosticere problemet.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Soundboks
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.