Spier & Mackay

Alle anmeldelser

Spier & Mackay

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Spier & Mackay

Oppustede distributionsmodeller, unødvendige markups og grådige fortjenstmargener fører til kunstigt oppustede priser. Ligesom dig sætter Spier & Mackay pris på en godpasform, subtiledetaljer og generelt bedrekvalitet af luksustøj, men kan ikke retfærdiggøre de høje omkostninger.

Da de grundlagde Spier & Mackay, var deres mål klart. At nedbryde den ødelagte, traditionelle herretøjsmodel og virkelig give deres kunder enestående værdi og en fantastisk oplevelse.

Spier & Mackay's historie
Deres rejse begyndte i 2004 under en tilfældig tur til et sydasiatisk tekstilmarked. De var forbløffet over at opdage, at de kunne købe skjortestof af høj kvalitet fra velrenommerede europæiske og asiatiske møller direkte til engrospriser. Så kunne de tage det stof og få lokale skræddere til at lave en luksuriøs skræddersyet skjorte til os. Alt dette blev gjort til en brøkdel af de omkostninger, de normalt ville bruge på en dårligt siddende, middelmådig skjorte fra stativet i Canada.

Dette var eureka-øjeblikket. Mænd betalte for meget og fik for lidt til gengæld. De store mærker og forhandlere styrer herretøjsmarkedet og holder priserne kunstigt høje. Det var muligt at producere og levere de samme højkvalitetsskjorter til en brøkdel af prisen. Ved at omgå mellemhandlerne og levere produkterne direkte til dig, får du den samme (eller i mange tilfælde bedre) pasform og kvalitet, som du forventer af et luksusmærke til en pris, der endelig giver mening.

I 2009 fik Spier & Mackay endelig muligheden for at gøre eres drøm til virkelighed. De brugte hundredvis af timer på at finde de rigtige kilder og partnere til at hjælpe dem med deres mission. Den 5. maj 2010 åbnede de deres døre (både i vores Mississauga-lager og online), og resten er historie.

Til dem af jer, der lige er med på deres rejse: Velkommen. De håber, du kan lide det, de har at tilbyde. Til dem af jer, der har været hos dem i nogen tid, takker de jer. Deres kunder er deres prioritet, i endnu højere grad end de produkter, de laver. Uden gode kunder kan de ikke lave gode produkter. Så tak til alle jer, der har gjort denne drøm til virkelighed.

Hvem er Spier & Mackay?
De har en rig historie med fremstilling af tøj i deres blod. Deres rødder i beklædningsindustrien går tilbage til 1971. Det er, hvad de kender ud og ind. Det er det, der gør dem til unikt kvalificerede beklædningsproducenter. De er meget vidende om stoffer, mønstre, byggeteknikker og alle de andre aspekter, der giver en god pasform og et kvalitetstøj.

Spier & Mackay har også erfaring med køb af stoffer og tilbehør, merchandising og global logistik. Denne oplevelse adskiller dem og giver os mulighed for at kontrollere vores omkostninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De har en dybt rodfæstet passion for det, vi laver. De har en passion for pasform. De har en passion for kvalitet, og de har viden og erfaring til at bringe dig den passion til en utrolig pris.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Spier & Mackay
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.