Sportamore

Alle anmeldelser

Sportamore

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Sportamore

Hos Sportamore kan du få alt det, som dit hjerte begærer af sportstøj. Det er til alle sportsgrene - næsten - og det er til hele familien, så der er ingen grund til, at der ikke er nogen, som ikke kommer med på løbeturen. Det er stoer set alle former for sport, så det er nemt og bekvemt at finde noget, der passer til dig, det du kan lide, og den slags sport, du dyrker.

Om Sportamore
Sportamore er en forretning, hvor du hurtigt og let kan finde de mest almindelige ting, som du bruger, når du dyrker sport, og i deres store sortiment er der over 30 forskellige former for sport at vælge mellem. De har udstyr til alt fra ridning til svømning, så det er sikkert at du vil kunne finde det, du skal bruge hos Sportamore. De forhandler mange forskellige mærker, for ikke to kroppe er ens, når det kommer til sport, og dertil kommer, at de har rigtig meget sportsudstyr.
Sportsudstyret er vigtigt, og det er udseendet også, så det er meget, deres medarbejdere skal vide noget om, men de er heldigvis godt uddannet og klar til at hjælpe alle, som tager kontakt til dem. Den hurtige levering og gratis fragt ved køb over 299 kroner gør dem desuden meget populære hos kunderne.

 

Services hos Sportamore
Services hos Sportamore er sport, det som de elsker, og det som alle burde dyrke, for det hjælper dig til at få et godt liv, hvor du kan holde dig aktiv langt op i årene. Sportamore kan hjælpe dig med at få alt det udstyr, du skal bruge, til gode priser, og de leverer hurtigt, så du skal ikke vente i ugevis på dine nye løbesko eller måske nogle nye ski, så du kan komme ud på løjperne. For det er over 30 forskellige former for sport, som Sportamore er leveringsdygtige i. De kan lidt af hvert, og de er meget fleksible i deres kundeservice, som sikrer, at alle kunder bliver behandlet hurtigt og som om, de alle er den vigtigste kunde. Sådan som det bør være hos alle firmaer.

Klager og kundeservice
Hos Sportamore elsker de sport, og det kan mærkes, når du ringer til dem eller skriver med deres kundeeservice, for de yderst kompetente medarbejdere er altid er klar med svar, også selvom de har et enormt sortiment indenfor næsten alle former for sportsudstyr.
Har du klager eller vil returnere varer, så er det også noget, som de dygtige medarbejdere tager sig af hurtigt, og den hurtige levering er med til at sikre, du aldrig skal vente længe - hverken på svar eller på at få returneret en vare. En service som kunderne sætter stor pris på.

Anmeldelse af Sportamore
Der er rigtig mange kunder, der besøger og handler med Sportamore på daglig basis. Er du blandt dem, der har prøvet at handle her, så kan du her hos os skrive din egen anmeldelse af denne side og hjælpe alle dem derude, der leder efter sportsudstyr indenfor næsten alle områder af sportens verden.

 

Sportamore er din sportsforretning online. Det er det rigtige sportstøj og det, der moderigtigt lige nu. Men Sportamore er mere end det, de er også den sportsforretning, som tilbyder dig et godt outlet, har blogs om skader og om den rigtige ernæring, så det er den komplette pakke, du får, når du er kunde hos Sportmore. Sportamore har et enormt sortiment, og der er altid noget at finde for dem, som leder efter nyt sportstøj, nye løbesko eller måske nyt udstyr til en af de over 40 forskellige former for sportsgrene, som de har i deres store sortiment. Sportamore er din online sportsforretning, og de går langt for kundens skyld.

Om Sportamore
Sportamore er online, og de er selvproklameret Danmarks største sportsforretning, hvilket nok er meget sandsynligt, for ikke mange har et sortiment som deres. Sportamore er kommet ind i danskernes bevidsthed i de senere år, men de har over 10 år på bagen, så det er ikke nogen novice, men et firma, som ved, hvad de vil, og som altid vil gå efter at give deres kunder det bedste på alle områder, for det er den måde, de holder fast i kunderne på. Sportamore er kun at finde online, men det er kendte mærker og varer, de har i deres store sortiment, så alle kan finde noget, de kan lide.

Services hos Sportamore
Hos Sportamore kan du selvfølgelig få alt det, som du skal bruge i sportstøj, men de rækker langt ud over det. Sportamore er også dem, som har det mest moderne indenfor sportstøj, og de dækker over 40 forskellige sportsgrene med det sidste nye. Sportamore er dog klar over, at de også skal holde deres kunder opdaterede på, hvad som rør sig på andre områder, så de har flere blogs, som tager dele af sportsverdenen under behandling, og der er gode råd om ting som rygskader, hvordan du træner hjemme, eller hvilke former for mad, som er sundt og kan hjælpe dig med at holde en sund vægt.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Sportamore, så er det ganske enkelt, for på dere hjemmside finder du både mail og telefonnummer til dem. De svarer hurtigt, det kompetente personale har næsten altid en løsning til dig, og for dem er det lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med, for de ved, at alle kunder skal havde den samme gode behandling, ellers finder de bare en anden vej at gå, når de næste gang skal ud og handle sportstøj eller andet, så derfor er der altid byens bedst service.

Anmeldelse af Sportamore
Sportamore er et af de firmaer, som lever af online handel, og de er en af dem, som mange handler med og derfor også en af dem, som mange bedømmer. Men ofte er bedømmelserne meget korte og meget lidt objektive, men nu er der kommet en hjemmeside, som lader dig komme med en objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget som både firmaerne og andre forbrugere kan få meget ud af, og firmaerne kan måske endda bruge det til at blive endnu bedre.