DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Staples

  Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over håndsæbe. Og de tider, hvor den slags blev købt i fysiske butikker er for længst forbi. Det er endda blevet endnu lettere, for rigtig mange af de varer, du skal bruge, kan du finde samet på et sted på nettet, for eksempel hos Staples.

  Om Staples

  Hos Staples har de imponerende mere end 10.000 varerlager, og det er alt det, du kan få brug for, hvis du har en virksomhed, der har selv det mest obskure behov. For de fleste er det dog de gængse kontorartikler, der trækker. Det kan være alt fra nye kuverter til de breve, der skal sendes, nye skriveredskaber, kaffe til alle maskinerne, så der er glade medarbejdere, nye møbler eller mere hobbyprægede produkter. Du finder nemt det hele samlet et sted, og det vil også gøre det lettere, når det kommer til din levering, for så får du det hele på en gang. Og så er det endda også til private.

  BLINK AND YOU'LL MISS IT!! SUPER FAST $33 HYPER TURBO FINAL TABLE!! | PokerStaples Stream Highlights

  Services hos Staples

  Hos Staples får du kendte mærkevarer, så du altid er sikker på kvaliteten, om det er noget du bruger privat eller i din virksomhed. Du får også en oversigt over de varer, du senest har kigget på, så er det de samme varer, du løbende køber, er det nemt at finde dem igen. Desuden går det stærkt. Du skal ikke vente længe på at få dine varer leveret, og køber du stort ind, så får du det også leveret helt gratis. Du er samtidig sikker på at få de bedste priser på markedet og det hos et firma, der passer på miljøet. Og det er bare nogle af de fordele, der er ved at handle hos Staples.

  Kundeservice og klager

  Hvis du får brug for hjælp til at vælge den rigtige vare eller det rigtige antal, så kan du altid ringe eller skrive. Det er ikke svært at komme igennem til Staples, og du kan være sikker på, du samtidig får den hjælp, du har brug for. Er det en klage, så er det lige så nemt at komme igennem, og hos Staples strækker de sig langt for at du kan få varen byttet eller returneret, alt efter hvad du foretrækker. Du kan også vælge at stille dit spørgsmål direkte på hjemmesiden, og Staples har selvfølgelig dansktalende personale, der kan hjælpe dig, lige meget om det er online eller telefonisk, det foregår.

  Anmeldelse af Staples

  Har du haft brug for printerpapir, håndsæbe eller noget helt andet men helt ordinært og hverdagsagtigt, og har du ledt efter det på nettet, så er du helt sikkert faldet over Staples. Har du valgt at handle her, så har du muligheden for at anmelde dem som firma. Du kan fortælle om varerne, sortimentet, leveringstiden, deres service og alt andet. På den måde kan andre handlende vurdere, om det er noget for dem. Og Staples selv kan nyde rosen eller ændre på noget, hvis der er ris.

  Staples
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Staples

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Staples et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Staples I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Staples?

  Staples er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Staples gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.