Stay In Place

Alle anmeldelser

Stay In Place

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Stay In Place

Under træning bevæger kroppen sig i mange forskellige retninger og med forskellige hastigheder. Fordi brysterne ikke indeholder muskler og har begrænset indre støtte, er de i det væsentlige en masse af blødt væv, der bevæger sig uafhængigt af, men er drevet af torsoens bevægelse. Sports bh'er er designet til at reducere denne bevægelse ved at ændre den underliggende mekanik for at minimere bevægelsen af brysterne uafhængigt af resten af kroppen. Dette kan minimere ubehag eller smerte og endda forbedre atletisk præstation.

En langvarig myte er, at det er farligt at have en sports-bh på med bøjler. Udover at det er meget almindeligt med den forkerte bh-størrelse (hvilket kan være ubehageligt), er der ingen risici forbundet med at bruge sports-bh'er, hverken med eller uden bøjle.

Historien bag Stay In Place
For mange af os føles ordentlig fysisk aktivitet som en selvfølge, uanset køn, alder eller livsfase, og det er svært at forestille sig, at det nogensinde er anderledes. Alligevel blev overdreven fysisk aktivitet så sent som i 1960'erne betragtet som en risiko for skader og skader på kvinders reproduktive organer. Efterhånden som kvinder blev mere involveret i sport, stod det klart, at udstyr i høj grad var tilpasset den mandlige krops behov.

Den allerførste sports-bh blev lavet i 1970'erne ved at forbinde to jockstrops sammen og tage dem på som en almindelig bh. Denne opfindelse gav sports-bh'en sit fornavn: "jock-bh'en", som senere udviklede sig til jogging-bh'en.

Samtidig blev den svenske iværksætter og gymnast Carin Lindahl mere og mere frustreret. Der fandtes ingen ækvivalent til jogging-bh'en i Sverige. Da hun var fysisk aktiv, blev Carin distraheret af sin store bryststørrelse og følte, at hun ikke kunne fokusere på gymnastik, men på at holde sine kropsdele på plads. Carin besluttede at tage sagen i egen hånd. Hun rejste til USA for at finde et stof, der var strækbart nok til at trække over hendes hoved og fast nok til at holde hendes bryster på plads. Carin brugte stoffet til at sy en første prototype, som senere blev Sveriges første sports-bh.

Et innovativ produkt
Svenske sportsforhandlere var skeptiske over for at sælge denne nye type undertøj sammen med sportsudstyr, og det var svært at få kvinder til at opdage produktet. Carin besluttede endnu en gang at løse problemet på egen hånd. Carin besluttede at udskrive information om sin opfindelse og lægge den på hvert bærbart toilet ved siden af ​​et 5K-løb for kvinder. På denne måde var hun i stand til at sprede budskabet om sit produkt til hundredvis af kvinder. Hun opfordrede kvinder til selv at prøve produktet, hvilket skabte den nødvendige efterspørgsel til, at sports-bh'en kunne sælges i sportsbutikker.

Stay In Place lancerede sin første sports-bh i 1987 og har siden fokuseret på at skabe produkter af høj kvalitet, der tilbyder en løsning på ubehagelige, hoppende bryster.

Din erfaring er vigtig for os
Har du også købt lækre produkter fra Stay In Place? Skriv en anmeldelse idag. Husk at din mening vil blive læst af mange, så forklar hvordan hele din oplevelse var.