Steeltoyz

Alle anmeldelser

Steeltoyz

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Logo Sunsky

Sunsky

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online buttiker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Steeltoyz

Legetøj til privat brug, til klubber og professionelle, til singler og par, til BDSM-fans og folk, der kan lide god sex, selvom det er mere afslappet, blidt og kærligt. Blomstersex eller vanilje, som BDSM-fans ynder at kalde den ømme side. I dag er markedet enormt, næsten uoverskueligt, men der er én ting, der garanterer absolut kvalitet og sikkerhed: mig.

Beklager, at de hopper midt i handlingen, men du ved ikke, hvem Steeltoyz er endnu. Sådan fungerer det altid for dem: Når en idé eller en tanke fanger dem, går de bare i gang. Ikke tankeløst og formålsløst, men de synes, det er ærgerligt, at jeg ikke griber chancen med det samme og sætter det, jeg har på hjertet, til handling.

Men nu den ene efter den anden. Marcel Kuehne, ejer og grundlægger af Steeltoyz, og jeg laver luksus sexlegetøj og BDSM-udstyr. I mellemtiden ikke alene, men med en hel flok kvalificerede medarbejdere. Hans store kærlighed hører til det vidunderlige materiale rustfrit stål og alt hvad der kan laves af det. Med rustfrit stål og konstruktion kender jeg min vej rundt.

Hej, siger du måske nu, og hr. Kuehne laver dildoer og stik af rustfrit stål? Han kunne også bygge ekstravagante havehegn eller designe gryder i rustfrit stål til stjernekokke eller designobjekter til.
 
Ja, selvfølgelig kunne han det. Men jeg gør ikke. Ser du, det var sådan her: Tilbage i 2009 ledte jeg efter avanceret erotisklegetøj. Hvorfor, vil du vide det nu? Så giv mig venligst lidt privatliv. Så jeg søgte og fandt intet andet end skrammel. De fleste af delene havde skarpe kanter, var billigt forarbejdet, nogle endda lavet af skadelige materialer.

Erotisklegetøj
Dette var ikke kun tilfældet med metallegetøj, men - endnu mere ekstremt - med næsten alt legetøj lavet af plastik. Alt, hvad jeg siger, er: blødgørere! Udover det faktum, at udtrykket "blødgører" er meget malplaceret i den erotiske scene, har skadelige phthalater virkelig intet med sexlegetøj at gøre!

Steeltoyz designede og fremstillede det første stik af rustfrit stål, rustfrit, allergifrit, visuelt et højdepunkt og en fornøjelse at bruge. Det var begyndelsen. I dag er butikken i drift. Udover sexlegetøj fra deres egen produktion designer og bygger de alt, der er interessant for BDSM-scenen.

Grundlaget er deres egne ideer og deres kunders ønsker, også unikke stykker efter meget individuelle specifikationer. For at deres høje kvalitetskrav ikke er begrænset til mine egne produkter, har jeg gradvist udvidet deres sortiment.

Det konventionelle sexlegetøj og det erotiske lingeri fra andre leverandører, som du kan finde i deres butik, opfylder alle den standard, jeg sætter. Kvalitet og sikkerhed kommer først, tæt efterfulgt af fremragende design.

Egen produktion
Steeltoyz producerer vores sexlegetøj i rustfrit stål direkte på vores egen fabrik. Bedste producentkvalitet! Kvalitet og kompetence. De ved, hvad vi laver: sexlegetøj i rustfrit stål, udviklet og fremstillet af eksperter. Fuldstændig datasikkerhed. Deres sider er sikkert krypteret med SSL. Diskret ordre, sikker betaling! Diskretion og anonymitet De pakker diskret, ingen slutning til afsenderen.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Steeltoyz?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.