Suit

Alle anmeldelser

Suit

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Suit

Suit er et projekt født i 1995 fra en lang historie med håndværk. Grundlæggeren Gianfranco Brays passion for ekspertise har ført til udviklingen af ​​den lokale virkelighed i butikken til et internationalt projekt, der fastholder sine rødder, som er blevet det identificerende element.

Suit fortæller sin vision om mode gennem øjnene af den omkringliggende region: Lecce og Salento.

Målet er at formidle en personlig, eksklusiv og original vision om mode, født af en oplevelse, der er vokset med tiden og et bestemt sted.

I 2020 åbner det officielle websted suitnegozi.com.
Suit e-butikken blev født med det formål at projicere sin vision om mode langt væk. "Forskning" er nøgleordet, der animerer netbutikken. På hjemmesiden tilbyder de et bredt udvalg af tøj, hvor du kan finde de bedste italienskeoginternationaleluksusmærker. Udvalget er aldrig banalt, men elegant og eksklusivt som dem selv.

Mere end hundrede stylister har samarbejdet i skabelsen af ​​deres katalog, der tilbyder et bredt udvalg til enhver stil. I redaktionen taler Suit om os og den nye måde at opleve mode på med vores barok- og middelhavsart, der vil inspirere dig til nye stilistiske horisonter.

Boutique
Suit Boutique blev født i hjertet af Lecce. Lecce (Sydapulien, Italien) er et rigtigt frilandsmuseum. Mange store personligheder i modeindustrien har værdsat dens varme farver og dekadente overdådighed med en stor visuel og følelsesmæssig effekt.

I denne lokale sammenhæng kommer Suit til live og byder sine kunder velkommen i et miljø, der straks formidler sin identitet i en stil, der kombinerer tradition og avantgarde.

Spejlede gyldne detaljer blandes med minimale designelementer, der skaber rammerne for det bedste modeforslag.

Suit tilbyder et eksklusivt udvalg af topdesignere og nye talenter, der adskiller sig i deres stilarter, men som finder rigelig plads til udtryk i Suit.

Online butik suitnegozi.com
Suitnegozi.com er en intuitiv og enkel platform, hvor du kan finde tøj og tilbehør til mænd og kvinder fra over 100 luksusmærker som Prada, Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Burberry, Jacquemus, Loewe og mange andre.

Dyk ned i gademodens forslag med Off-White, Balenciaga, Heron Preston eller den umiskendelige Gucci-stil.

Oplev sæsonens must-haves, tjek de limited editions ud og bliv overrasket, når du køber en beklædningsgenstand eller tilbehør, som du ikke kan finde i butikkerne.

Læs om dem og hold dig opdateret med nyhederne om de store luksusmærker fra vores redaktion og nyhedsbrev.

Velkommen til Suit-verdenen, vores personale vil med glæde overraske dig og hjælpe dig med at finde det perfekte outfit!

RETURNERINGSPOLITIK
Suit minder dig om, at vi kun kan acceptere returneringer fra det samme land/område, hvor varen blev leveret. Hvis du beslutter dig for at sende en retur fra et andet land end det, hvor varen blev leveret til dig, kan der opkræves yderligere toldgebyrer.

De anbefaler, at du altid tjekker ordren, så snart den er leveret til dig, også før du fjerner en etiket eller kasserer den originale emballage: faktisk skal du i tilfælde af en eventuel returnering returnere varerne med alle etiketter, tags (også i læder, hvis nogen), beskyttende og fyldende emballage. Husk også at beholde eventuel tyverisikring: Fjernes denne, respekteres returretten ikke, og du får ikke refunderet pengene.

I tilfælde af sko og/eller tilbehør skal de returneres i deres originale emballage i en ekstra beskyttende forsendelsesæske.

Det er desværre ikke muligt at returnere parfume og dufte, da de betragtes som farlige og brandfarlige produkter.

Husk, at du kun kan anmode om returnering af produkter, der aldrig har været brugt eller vasket og ikke viser tegn på brug eller slid.

Til sidst anbefaler vi, at du sender retur i original emballage for at sikre maksimal beskyttelse under transporten.

Du kan returnere hele eller dele af din ordre uanset årsag og anmode om en refusion eller ombytning.

Suit vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.