SunStaches

Alle anmeldelser

SunStaches

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

SunStaches

SunStaches blev grundlagt af tre bedste venner fra gymnasiet Dan, David og Eric, som ville én ting: At få verden til at smile. Med en startkapital på kun $200 og efter et par års salg af moderigtige solbriller og tilbehør, blev deres originale øjenmode SunStaches født ud fra ideen om et overskæg, der hænger fra et par solbriller.

Innovation og design
Efter en optræden på hitshowet Shark Tank (ABC) og en kontrakt med modemogulen Daymond John, var Sun-Staches i stand til at kombinere sine innovative solbriller med verdens mest populære licenser såsom Disney, Marvel, DC Comics, Nickelodeon, Universal, Pokemon og mange flere. SunStaches forvandler bæreren til den karakter efter eget valg på et øjeblik, blot ved at tage et par solbriller på.

SunStaches's team og indflydelsen på samfundet
SunStaches er en lille, kreativ kraft dedikeret til at gøre liv bedre. Mens deres produkter beriger manges liv, handler Sun-Staches om kvalitet på alle niveauer. Denne filosofi er tydelig i virksomhedens medarbejdere og produkter, men også i dens engagement i samfundet. Sun-Staches er stolte af at støtte mange velgørende organisationer og gøre en forskel i samfundet.

Refusionspolitik
Sun-Staches er forpligtet til kundetilfredshed. De tilbyder 14 dages garanti på alle defekte produkter. For produkter, der ikke passer som forventet, beder vi vores kunder kontakte vores kundeserviceafdeling og returnere varen for at få refunderet fragtomkostningerne. Der kan være særlige omstændigheder, og deres hjælpsomme personale vil med glæde hjælpe dig.

Hvornår modtager jeg min ordre?
SunStaches bestræber os på at behandle og sende din ordre til dig så hurtigt som muligt. Ordrer behandles inden for normal åbningstid og afsendes inden for 24 timer kun mandag til torsdag. Tillad venligst 1-2 hverdage, før din ordre behandles, og 3-5 hverdage (afhængigt af placering) efter forsendelse, før du modtager din ordre.

Vær opmærksom på, at det i løbet af helligdagene kan tage lidt længere tid, før din ordre er afsendt og for dig at modtage den.

Hvad hvis jeg skal ændre min ordre?
I mange tilfælde behandles ordrer, så snart de er modtaget, så nogle ændringer er muligvis ikke mulige. Hvis du har brug for at ændre noget, så kontakt fun@sunstaches.com for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Når din ordre er blevet behandlet og klar til afsendelse, modtager du en e-mail med dit sporingsnummer.

SunStaches tilbyder gratis fragt til USA på alle ordrer over $25!

SunStaches er midlertidigt ikke i stand til at sende internationalt. Vi arbejder på en løsning for at gøre dette muligt og giver dig besked snart!

Forhandler
Er du interesseret i at bære vores Sun-Staches®? DeVi ELSKER Deres detailpartnere og er altid glade for at byde nye partnere velkommen til vores vilde og skøre Sun-Stache familie. Kontakt os i dag på retailers@sunstaches.com, og en fra deres engrosteam vil vende tilbage til dig med det samme.

SunStaches's produkt er designet med vores forhandlere i tankerne. Vores in-house designteam er dedikeret til at skabe aldrig før sete brilleinnovationer, og deres liste over licenserede produkter vokser meget hurtigt. De udgiver jævnligt friske, nye styles, så du kan tilbyde dine kunder et bredt udvalg.

Derudover kan alle vores æsker hænges op, og alle produkter kommer med UPC stregkoder.

SunStaches vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.