Super Jeweler

Alle anmeldelser

Super Jeweler

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Super Jeweler

Køb af diamanter og ædelsten er kernen i enhver diamant- eller smykkeforretning. Ikke alene har Super Jeweler's præsident, Andrew Fox, over 25 års erfaring, men deres personale, der køber diamanter og ædelstene, har over 50 års samlet erfaring. De sætter denne oplevelse til at fungere hver dag for dig, deres mest værdsatte kunde. Som et resultat er Super Jeweler i stand til at tilbyde meget bedre smykker til meget lavere priser.

Over 40 års erfaring
Super Jeweler mesterjuveler er i sandhed en guldsmed. Han kan bogstaveligt talt lave hvad som helst; det er fantastisk. Deres fabrikspersonale arbejder hårdt på at producere smykker af højeste kvalitet på markedet i dag. Da deres fabrik er i hus, kan de lave din forlovelsesring eller andet diamantsmykke meget hurtigt.

Deres designteam arbejder året rundt med at designe helt nye, helt eksklusive styles. Ingen anden smykkebutik eller online guldsmed har det enorme udvalg af smykker, du kan finde hos Super Jeweler. De har over 35.000 modeller. Og hvis du ikke kan finde det, du leder efter på deres hjemmeside, laver de det til dig!

Produktions- og forsendelsespersonale
Super Jeweler's produktions- og forsendelsespersonale er bogstaveligt talt en forenet nation. Deres medarbejdere kommer fra Indien, Den Dominikanske Republik, Sri Lanka, Belize, Puerto Rico, Kina, Vietnam, Filippinerne og endda North Carolina og New Jersey! Deres dedikerede personale arbejder fra daggry til solnedgang for at opfylde dine ordrer og opfylde dine ønsker, håb og drømme om virkelig smukke smykker. Fra at vælge diamanter til dine ringe, øreringe eller armbånd, til at anvende deres omfattende ædelstensviden, til kærligt at pakke din forsendelse til en smuk præsentation, arbejder personalet på Super Jeweler virkelig for at gøre deres kunder til en del af familien. Og alle hos Super Jeweler elsker smykker, så du er i rigtig gode hænder!

Super Jeweler er her for dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, bogstaveligt talt rundt om i verden for at hjælpe dig med at få de absolut bedste smykker til fantastiske priser. Du kan stole på, at deres personale har de bedste interesser af deres kunder i tankerne, og at enhver beslutning vil blive truffet med dig i tankerne. Tjek deres utrolige udvalg af fine smykker fra $10 til over $200.000, med diamanter og ædelstene i enhver størrelse og form.

Mere om SuperJeweler
Alle deres diamanter kommer fra etiske, konfliktfrie leverandører. De køber direkte fra kilden og giver besparelserne videre til deres kunder. De har været med i tv-programmer som The Price is Right, Dr. Phil, The Doctors og The View, og i magasiner som Woman's World og Good Housekeeping. De står bag alt, hvad de sælger. Alle deres smykker er understøttet af en livstidsgaranti og en risikofri 60-dages pengene-tilbage-garanti. De sender GRATIS til næsten alle lande i verden og har betjent millioner af kunder over hele verden. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, hører de meget gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte dem.

Super Jeweler vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.