Superlove

Alle anmeldelser

Superlove

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest
Gearbest
1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo ASOS
ASOS
2 anmeldelser

For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når ...

Superlove

I mange årtier har forbrugere verden over værdsat anbefalinger og tips fra andre, i forbindelse med indkøb, oplevelser, restauranter m.fl. Hvor vi før i tiden var begrænsede af geografi og mangel på direkte forbindelse til omverdenen og derfor måtte læne os op ad anbefalinger fra familie og venner, så kan vi i dag læse anmeldelser og vejledninger fra kunder overalt i verden, takket være internettet. Vi har nu redskaberne og ressourcerne til at forstå og finde ud af, om alle de relevante kriterier er opfyldt hos en given forhandler. således at vi kan få en god indkøbsoplevelse og undgå at blive utilfredse med de penge vi har investeret i en given transaktion. Derfor vil vi som handlende kunder nu helst vide alt, før vi betaler for et produkt eller en service og læser flere kundeanmeldelser igennem end nogensinde før. Nedenfor kan man læse mere omkring Superlove, for at se hvad andre kunder synes om denne virksomhed og derved træffe en mere informeret købsbeslutning.

Om Superlove
Tøjbutikken Superlove blev grundlagt i år 2006 og drives i dag stadig af de to stiftere Anette Stabel og Jesper Binger. Anette er uddannet tekstildesigner, og hun er derfor den hovedansvarlige hos Superlove for indkøb af tøj, sko og boligtilbehør, hvor hun udvælger alle produkter med særligt fokus på kvalitet, anvendelighed og design.
I 2009 oprettede de to grundlæggere yderligere designvirksomheden Superliving, som er bygget op omrking retroinspireret interiør til boligen.

Produkter og Services hos Superlove
Man kan handle hos Superlove online, gennem deres netbutik, eller man kan besøge deres fysiske butik i Nørregade, beliggende i København. Virksomheden sælger modetøj og tilbehør fra kendte mærker som Decadent, Birkenstock, Mads Nørgaard, Basic Apparel, samt mange andre. 
Vil man bestille varer fra deres netbutik, så kan man betale ved brug af Dankort, Visa Betalingskort, Mastercard, Maestro og Mobile Pay. Ordrer bliver sendt af sted samme dag, såfremt virksomheden modtager bestillingen inden kl. 12 på alle hverdage. Virksomheden oplyser, at dette også gælder for fredage, da Post Danmark kører ud med pakker om lørdagen. Superlove sender alle ordrer gennem enten Post Nord med forsikret pakkepost, eller UPS for internationale leveringer. De oplyser desuden, at man som kunde kan bede dem sende varer i maxi brevformat, dog er dette på kundens eget ansvar. Som kunde hos Superlove har man altid 30 dages fortrydelsesret, når man køber ind på deres hjemmeside. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor ordren er blevet leveret til leveringsadressen. Vil man sende varer retur, så skal man udfylde den vedlagte returlabel uden på pakken. Anvender man denne returseddel, så koster det 39, som fratrækkes returbeløbet.

Komplimenter, Klager og Tips til Superlove
Har du indkøbt tøj eller accessories hos Superlove og derved gjort dig nogle erfaringer med denne virksomhed? Idet mange danskere læser med på denne side, for bedre at kunne afgøre om Superloves produkter og services er investeringen værd, så kan en brugeranmeldelse fra dig gøre en stor forskel for dem. Især aspekter såsom produktkvalitet, leveringstid, kundeservice, pasform, samt andre ting, du har oplevet ved denne virksomhed, som du mener andre kunder bør vide.