SVMoscow

Alle anmeldelser

SVMoscow

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

SVMoscow

Det er vigtigt at have tøj på, men det rigtige tøj er endnu vigtigere. Det er vigtigt at fremstå passende til et arrangement og også at være komfortabel i det, du har på. At være komfortabel betyder blandt andet let tøj til varmt vejr og tykt tøj til koldt vejr. Et af de firmaer, hvor man kan købe tøj og andet tilbehør, er SVMOSCOW. Før du gemmer der, bør du læse de ærlige anmeldelser af SVMOSCOW her.

Om SVMOSCOW
SVMOSCOW blev grundlagt i 2001 og er en Moskva-baseret modebutik, der tilbyder et bredt udvalg af Des Garçons til mænd og kvinder. Virksomheden hævder dog at have det største udvalg af Ann Demeulemeester, Yohji Yamamoto, Damir Doma, Rick Owens og Maison Margiela. SVMOSCOW siges også at være den første virksomhed til at bringe mærker som Ashish, Haider Ackermann og Vetements til Rusland. Det tilføjede for nylig kollektioner fra Raf Simons, Marni, The Row, Yang Li og Undercover.

SVMOSCOW produkter og tjenester
SVMOSCOWs produkter omfatter tøj som sweatere, pulloveres og t-shirts, støvler, sko og tasker. Du kan bestille SVMOSCOWs trøjer fra virksomhedens hjemmeside.

Du kan betale med Visa-, MasterCard- eller Maestro-kort.

De accepterer også betalinger med PayPal. Hvis du vælger denne mulighed ved kassen, vil du blive omdirigeret til PayPal og bekræfte det viste beløb, før du klikker på 'Fuldfør &KØB'. Når transaktionen er bekræftet, vender du tilbage til vores hjemmeside.

SVMOSCOW er glad for at kunne tilbyde dig en mulighed for sikkert at opbevare dine kreditkortoplysninger, hvilket gør shopping i deres onlinebutik meget hurtigere og nemmere. De viser aldrig dine fulde kortoplysninger, bortset fra de sidste fire cifre, så du nemt kan se, hvilket kreditkort du bruger. Hvis du ønsker at slette dine kreditkortoplysninger, skal du blot fjerne markeringen i feltet 'Gem mine betalingsoplysninger' på betalingssiden.

Bemærk venligst, at du skal indtaste dine kortoplysninger igen, hvis du ændrer din nuværende adresse eller tilføjer en ny adresse. Vi bruger denne funktion til at forhindre enhver, der måtte gætte din adgangskode, i at afgive en ordre via din konto og sende til en anden adresse end den, der allerede er gemt. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dine personlige oplysninger.

For at give dig en sikker indkøbsoplevelse bruger de Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Det hjælper med at kryptere og beskytte dine data sendt over internettet. Hvis du ser en hængelås i din browsers adresselinje, betyder det, at SSL er aktiveret. Du kan finde ud af, hvordan du registrerer dit digitale SSL-certifikat ved at klikke på det.

Retur
Er du ikke tilfreds med din ordre? Det er ikke noget problem. SVMoscow accepterer returvarer på varer til almindelig pris, der opfylder følgende betingelser: Returen igangsættes og returneres af kunden inden for 7 dage efter leveringsdatoen. Varerne er nye, ubrugte, uvaskede og i original emballage med mærker påsat.
Følgende varer er ikke berettiget til returnering: Undertøj/Lingeri, Badetøj, Strømper og Strømper, Lædervarer, Hatte og Kasketter.

SVMoscow vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.