Swanwick

Alle anmeldelser

Swanwick

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Swanwick

Swanwick er de mennesker, der gerne vil hjælpe dig med at få den bedstesøvn, du nogensinde har haft. De australske brødre James og Tristan Swanwick grundlagde Swanwick efter en lang kamp med søvnløse nætter. De prøvede alt fra naturlægemidler til sovemedicin til at ændre deres kost og livsstil, før de faldt over forskning i blåt lys.

De designede en prototype af et par briller med orange glas og satte dem igennem en omfattende testproces. Resultaterne oversteg deres forventninger - fra ubarmhjertig slingring og vending til den bedste søvn, de havde haft i flere måneder.

De udviklede Swannies Blue Light Blocking-briller for at hjælpe mennesker over hele verden med at forbedre deres søvnkvalitet og leve mere tilfredsstillende liv.

Transformativ effekt
Swanwick bestræber sig på at indsætte teammedlemmer, der stemmer overens med deres kernemission. De vil gerne hjælpe dig med at forstå, hvor vigtig afslappende søvn er for et lykkeligt, sundt og produktivt liv.

De vil også gerne hjælpe dig med at beskytte dine øjne mod digitalt blåt lys med produkter af høj kvalitet.

James og Tristan havde begge søvnproblemer indtil den dag, hvor James' ven dukkede op til et fancy middagsselskab iført skibriller. Ja, det så lige så mærkeligt ud, som det lyder. Under alle omstændigheder efterlod det et mindeværdigt indtryk på James. Han foretog nogle undersøgelser og fandt ud af, at det blå lys fra elektroniske enheder om natten undertrykker melatoninproduktionen, en naturlig proces i kroppen, der forbereder den til søvn. James prøvede at bære sine skibriller inden sengetid og fandt ud af, at de orangefarvede linser virkede som en charme. Selvom de reducerede overdreven blåt lys, og James' søvn blev bedre, blokerede de ikke 100 % af det blå lys og var ikke ligefrem moderigtige.

James slog sig sammen med sin bror Tristan og sammen begyndte de på en innovationsrejse. Resultatet af deres dedikation er et elegant, men alligevel effektivt par blåtlyssikkerhedsbriller.

Swanwicks fødsel
I november 2015 var holdet begejstret, da flere og flere mennesker rapporterede om bedre søvn efter at have brugt de blå lette briller i timerne før sengetid. De rapporterede, at de faldt i søvn meget hurtigere, sov længere og følte sig friske, da de vågnede... forynget, endda!

Det er ingen overraskelse, at deres kunder elsker deres blå lys briller. Så meget, at de kærligt har kaldt dem 'Swannies'. Da vi aldrig ville modsige vores fans, adopterede vi det nye navn, og Swannies blev officielle.

Midt i en stadig vækst og med flere og flere værdifulde medarbejdere ombord, henvendte de sig til eksperterne hos SleepScore Labs. De vidste anekdotisk, at deres swannies havde den ønskede effekt. Men de ville have videnskabeligt bevis for, at de faktisk var gode. SleepScore Labs gennemførte et uafhængigt produktvalideringsstudie på vores Night Swannies, og resultaterne blev bekræftet: Swannies hjælper folk med at sove bedre. Men tag ikke vores ord for det, se selv.

Drevet af deres videnskabelige validering og et ønske om at finde nye måder at hjælpe deres kunder med at arbejde, lege og sove bedre, begyndte vi at udvide deres produktlinje. Efter succesen med vores flagskibsprodukt, Classic Night Swannies, udviklede og udgav vi Classic Day Swannies. De var en kæmpe succes, og nu køber folk som regel begge dele! Er du nysgerrig efter, hvad forskellen er? Læs om det her.

Fællesskabets tillid
Deres Swannies dukkede op på ansigtet af sundheds- og biohacking-eksperter, iværksættere, kendte skuespillere, NBA-, NFL- og MLB-spillere, olympiere og andre professionelle atleter, alle begejstrede for de fordele og stil, Swannies tilbyder dem. Selv det amerikanske militær og USA's første respondere er blevet fundet iført Swannies. Vi er altid overrasket over, hvor de dukker op næste gang.

Swannies betragtes stadig som guldstandarden inden for blueblockers og de mest fashionable, så folk føler sig trygge ved at bære dem ikke kun for beskyttelse, men også som modetilbehør. De udvider konstant deres linje til at omfatte kollektioner, der passer til ethvert ansigt. Swanwick har også arbejdet hårdt på at introducere dag- og natswannies for deres brillebrugere.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Swanwick?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.