S'well

Alle anmeldelser

S'well

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

S'well

I 2010 grundlagde Sarah Kauss S'well med et dristig mål: at befri verden for engangsplastikflasker.

På et tidspunkt, hvor bæredygtige produkter ikke var moderigtige og moderigtige produkter ikke var bæredygtige, skabte hun verdens første genanvendeligedrikketilbehør. En smuk form, der kombinerer funktion og mode for at gøre det rigtige til en oplevelse, du længes efter.

Det startede med deres ikoniske 17-ounce flaske. Et tredobbeltisolerettrofæ af industrielt design, der holder kolde ting kolde i 36 timer og varme ting varme i 18 timer. De udvidede derefter deres produktlinje ud over flasker og vandflasker til mad, barware og tilbehør i en række forskellige farver, print, mønstre og teksturer. Alt sammen for at give dig flere måder at bruge mindre på. Alt for at holde de ting, du elsker, varme eller kolde længere.

S'well bliver hver dag inspireret til at bringe stil, innovation og glæde til en bæredygtig livsstil. Det betyder at bruge kraften i design og opfindsomhed til at gøre godt for os selv og vores planet, for at være gode. Det betyder også, at de stræber efter at gøre en positiv forskel i verden, ikke kun gennem deres produkter, men også gennem konsekvent handling og ved at donere, når vi kan.

Da verdens ressourcer og vores personlige reserver er opbrugt, tror de på, at noget så simpelt som at købe en smuk genanvendelig flaske eller skål kan gøre en forskel. Hver S'well-flaske, der købes, hjælper med at erstatte millioner af plastikflasker og hjælper os også med at donere millioner af dollars til organisationer, der hjælper samfund rundt om i verden.

Hos S'well håber de at være en gnist til forandring - inspirationen til at leve lidt mere bæredygtigt i en uholdbar verden.

Hvad er S'well-produkter lavet af?
S'well produkter er lavet af højkvalitets, fødevaresikkert 18/8 rustfrit stål. Dette materiale er meget modstandsdygtigt over for rust og kræver ingen foring. S'well-produkter er certificeret af et uafhængigt og akkrediteret testbureau for overholdelse af alle lovkrav. Derudover overholder vi California Prop 65-regulativer og afsnit 21 i FDA Code of Federal Regulations. Din S'well er BPA-fri og tilbyder et bæredygtigt, miljøvenligt alternativ til engangsplastikvandflasker.

Hvordan virker mit S'well-produkt?
Takket være deres Therma-S'well®-teknologi og tre-lags isolering, der også inkluderer et kobberlag, kan S'well-produkter holde enhver væske varm eller kold i længere tid og samtidig bevare et kondensfrit ydre.

S'well Bottles, Traveler og Roamers holder dine drikkevarerkoldere eller varmere, længere end nogen anden.

Indersiden af ​​S'well Barware & Tumblers holder drikkevarer kolde eller varme i længere perioder. De har ikke de samme termiske egenskaber som andre S'well-drikkeprodukter, fordi de er åbne beholdere og ikke helt forseglede.

Bemærk venligst, at specifikationerne for S'well-produkter er baseret på test med vand. Resultaterne kan variere for andre drikkevarer.

Læs venligst afsnittet Pleje og forsigtighed for at lære, hvordan du bruger dit S'well-produkt sikkert og effektivt!

Hvordan var det at prøve S'well?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med S'well. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.