Swiss Clinic

Alle anmeldelser

Swiss Clinic

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Swiss Clinic

Hvorfor er der ingen mellemvej mellem hudplejeprodukter med kortvarig effekt og dyre, ofte mere komplekse kliniskebehandlinger? Det var det spørgsmål, deres grundlæggere stillede sig selv i 2012, da de udforskede skønhedsindustrien. De opdagede, at der var et hul på markedet, som skulle udfyldes, og gik sammen for at udvikle en ny og unik linje af kliniskeskønhedsprodukter og skønhedsværktøjer, der kunne bruges derhjemme. Produkter, der ville skabe reelle ændringer, der ville holde længere end håndkøbs-kosmetik og traditionelhudpleje, men uden risici eller omkostninger ved kosmetiske procedurer og injektioner.

I deres søgen efter leverandører, der kunne leve op til forretningsideens meget høje standarder, opdagede de, at epicentret for præcisionsværktøjer og avanceret videnskabelig forskning kunne findes i Schweiz. Det var den perfekte kombination: Idealet om svensk naturlig skønhed kombineret med præcis og effektiv schweizisk teknologi.

Resten er, som de siger, historie. Fokus på online distribution holder omkostningerne på et minimum og giver virksomheden mulighed for at leve op til sit løfte: Gør det overkommeligt og muligt for alle at bruge klinikinspirerede, professionellehjemmebehandlinger og højteknologiskhudplejederhjemme.

Etableret i både Sverige og Schweiz
I dag er Swiss Clinic solidt etableret i både Sverige og Schweiz. Forskning og produktudvikling foregår på virksomhedens laboratorium i Zürich, mens markedsføring og ledelse er baseret i Stockholm.

For mange er de først og fremmest kendt som dem, der har taget microneedling behandlinger med Skin Roller fra klinikken og tilpasset dem til hjemmebrug. Og det er måske ikke så ualmindeligt. Siden deres start i 2012 har de udført over en halv million mikronålebehandlinger på verdensplan. Microneedling er eres passion, og det vil altid være i deres DNA. 

Swiss Clinic's filiosfofi
Det er faktisk ret simpelt. At passe på sig selv bør ikke være besværligt, tage tid eller koste så meget. Deres produkter (eller behandlinger, som vi ofte kalder dem) er inspireret af populære behandlinger, du normalt finder i skønhedssaloner. Men tilpasset til hjemmebrug.

Så uanset om du leder efter et hvidt smil, lange, sunde vipper, tykt hår, en naturlig solbrun farve eller avanceret professionel hudpleje, så finder du det her. Alt sammen tilgængeligt online, så du hurtigt og nemt kan klikke dine produkter hjem, uanset hvor du bor. Få mere at vide om vores udvalg af innovative skønhedsbehandlinger.

Swiss Clinic har ikke fokus på at have det største sortiment. For os er resultater og erfaring alt, når de udvikler produkter. Hvis du har oplevet følelsen i din hud morgenen efter en microneedling behandling, ved du hvad de mener.

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre (HA, også kendt som glycosaminoglycan) bliver ofte rost for sin evne til at 'vende' eller stoppe tegn på aldring. Trods navnet 'hyaluronsyre' er det ikke en syre, men et fugtbindende sukkermolekyle, der forekommer naturligt i huden. HA er et gel-lignende stof, der har evnen til at binde fugt op til 1000 gange sin egen vægt og fungerer som en fugtighedscreme og fyldstof i huden. HA opretholder hudens fugtbalance, hvilket fremmer cellefornyelsen.

HA er derfor en nødvendig komponent. Mangel på HA i huden gør, at huden mister sin elasticitet, bliver mere tør og rynker og fine linjer bliver mere fremtrædende.

Tak fordi du læste om Swiss Clinic
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Swiss Clinic kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.