Tactical Xmen

Alle anmeldelser

Tactical Xmen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Casper J.
Ankom i meget god tid, jakken har en god pasform og føles meget varm, dog ikke været ude i jakken endnu, endnu ikke besluttet. Kvaliteten af jakken føles meget god. Jakkens design er den anstøds...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fede produkter

  Ankom i meget god tid, jakken har en god pasform og føles meget varm, dog ikke været ude i jakken endnu, endnu ikke besluttet.

  Kvaliteten af jakken føles meget god. Jakkens design er den anstødssten, den har som en lidt lavere sektion bagpå, som kommer ned over din ryg, hvilket får jakkens udseende til at se langt ud, i stedet for at være en størrelse i fuld omkreds.
  Jeg skal tage en beslutning om vejret for at sende denne tilbage, Pitty som en fin jakke.

  Købte også en flot lavet mesh polyester t-shirt i olivengrøn. Fremstilling af høj kvalitet. Meget bedre end en standard bomuldsgenstand, føles ganske behagelig som et undertøj. Bør klare sig godt i varme klimaer. God tæt pasform om min hals. Har en anstændig længde. Anbefalede.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Tactical Xmen

Hvor finder man de bedste taktiske veste og bælter? Soldater og reservesoldater benytter specialdesignet udstyr og produkter, både i forbindelse med deres træningsoperationer og når de sendes afsted til kampzoner og andre konfliktområder. Disse produkter kaldes taktisk udstyr og bæres af praktiske grunde, med formål som at bære ekstra ammunition og magasiner, til beskyttelse af kroppen i forbindelse med kamp eller brand, til at støtte skydevåben, der bæres på hoften, samt meget andet. Da der er ofte er strenge krav til funktionaliteten og speifikke størrelser på ammunition og andet tilbehør, der skal passe præcis i de forskellige lommer og bælter, så bør man altid dobbelttjekke, at man vælger en leverandør der lever op til disse krav og standarter. Online kan man finde et hav af anmeldelser fra andre, der allerede har handlet hos en given forhandler, og derfor kan kaste lys over disse vigtige spørgsmål. 

Om Tactical Xmen
Tactical Xmen er en virksomhed der er registreret i USA, og som er specialiseret indenfor branchen for taktisk udstyr. Virksomheden fremstiller taktiske produkter til soldater, specialstyrker og sikkerhedsfolk, der bruges under træningsoperationer, samt live kampoperationer. Produkterne sælges og sendes til kunder fra hele verden fra Tactical Xmens produktionsfaciliteter i Kina, hvorfra de yderligere sender alle produkter efter bestilling gennem deres netbutik. 

Produkter og Services hos Tactical Xmen
Tactical Xmen sælger deres produkter gennem deres egen netbutik, hvor man kan vælge mellem en række forskellige produkter indenfor forskellige kategorier. Varegruppen for kropspanser indeholder produkter såsom TXM shooter protection kit, under kategorien rustningsplader kan man blandt andet finde Level IIIA og Level III produkter, og under hovedbeklædning og hjelme kan man vælge mellem FCS AMP HeadSets m.fl. Man kan på denne netbutik også handle produkter indenfor kategorien universel panser, hvor man kan finde produkter såsom taktiske bælter, taktiske veste samt meget andet.
Ønsker man at placere en ordre hos Tactical Xmen, så tilbyder virksomheden international forsendelse, hvilket inkluderer både ekspress eller standard forsendelse, i langt de fleste tilfælde. Standard forsendelse er som hovedregel gratis, men man kan som dansk kunde blive pålagt moms og andre importgebyrer, som man selv er ansvarlig for at betale. Så snart de taktiske varer er afsendt vil man modtage et tracking nummer, således at man kan følge sin ordre fra Kina til leveringsadressen. 
I tilfælde af, at man ønsker at returnere sin ordre, beder virksomheden om at man følger deres forudbestemte returprocedure; send dem en e-mail på service@tacticalxmen.com indeholdende navn, ordrenummer og årsagen til returneringen. De arrangerer derefter returprocessen, så man kan sende pakken tilbage til et af deres lagre.

Komplimenter, Klager og Tips til Tactical Xmen
Virksomheder som Tactical Xmen er meget interesserede i at høre, hvad deres kunder synes om deres produkter af militær kvalitet og derfor sættes der stor pris på skriftlige kundeanmeldelser, således at de kan blive ved med at forbedre købsoplevelsen for deres kunder. Her på siden læser både virksomheder og andre handlende med, således at de kan lære mere af tidligere kunders erfaringer og derved spare både tid og penge. En anmeldelse tager kun få minutter at skrive og  jo flere der deler deres erfaringer, des bedre kan virksomheden forbedre deres produkter og services.