TAKK Living

Alle anmeldelser

TAKK Living

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

TAKK Living

Hvis du skal til at flytte eller have skiftet nogle af møblerne ud, så kan der være en overvældende mængde steder kan kigge. Denne opgave bliver endnu sværere, hvis man leder efter forskellige slags møbler og møbler til billige priser. TAKK Living gør dette nemmere ved at samle en massse tilgængelige møbler på samme side, så du kan finde det du leder efter. Selvom man kender butikker og hjemmesider hvor det er muligt at finde, så er det dog ikke altid sikkert at man er overbevist til at købe lige fra dén butik. Hvis dette er tilfældet, så kan du læse mere om firmaet på deres hjemmeside, hvilket kan være med til at overbevise en om det er der man burde købe fra.

Om TAKK Living
TAKK Living gør det nemt og hurtigt, at have pæn indretning derhemme. Unaset hvad for en stil du går efter, så er der stor mulighed for at TAKK Living har noget der passer til. Hvis du leder efter møbler på deres hjemmeside, men gerne vil spare penge på samme tid, så har de en sektion med udsalg. Dette gør deres hjemmeside mere tilgængelig, så flere mennesker kan få den indretning i hjemmet, som de gerne vil have.

Produkter og tjenester
Med fokus på møbler og indretning, er det muligt at finde et bredt udvalg med TAKK Living. Når du først bruger deres hjemmeside, har du mulighed for at vælge mellem forskellige rum. Her kan du vælge soveværelse hvis du har brug for ting som senge, madrasser, sengeborde og mere. Hvis du har brug for en sofa til dagligstuen, et spisebord til spisestuen, et havebord og rigtig meget andet, så er dette også tilgængeligt på deres side. Mange af produkterne fra TAKK Living er tit på tilbud, så du kan spare en del penge. Derudover har de også fysiske butikker du finde forskellige steder i Danmark, og der er fri fragt til din nærmeste butik. Hvis du køber for mere end 1995 kr, så får du også gratis fragt.

Kundeservice og klager
Hvis du gerne vil kontakte TAKK Living, så kan dette gøres på flere forskellige måder. Her kan du vælge at bruge deres kontaktform, hvor du så har mulighed for at uddybe dit spørgsmål eller beskrive hvad problemet er, hvorefter du så vil modtage svar over mail. Hvis du hellere vil sende dem en e-mail, så kan du gøre dette til kontakt@takkliving.dk. Nogle gange kan det dog også være at man hellere vil have svar hurtigere, i dette tilfælde kan du bruge deres live-chat fra 09:00-22:00 alle dage. Hvis du hellere vil ringe, så er der også mulighed for dette i hverdagene fra 09:00-16:30 til 41 30 06 00. Hvis du bare er nysgerrig om firmaet, så er der også information på deres hjemmeside som du kan læse om.

Anmeldelse
Har deres produkter været som du har forventet? Hvordan har din oplevelse med deres kundeservice været? Hvis du har erfaring med TAKK Living, så kan du skrive om det på denne side. Andre mennesker kan se din anmeldelse og bruge den til at finde andre mennesker med lignende erfaring, og din anmeldelse kan også hjælpe andre hvis de overvejer at købe fra TAKK Living. Ved at udtrykke din mening online, gør dette DanskeAnmeldelser til en side hvor folk kan finde anmeldelser, på lige de firmaer de er nysgerrige om.