Talbots

Alle anmeldelser

Talbots

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Talbots

Talbots startede ud fra en inspireret forpligtelse til at give kvinderrettidig og tidløsstil, ekstraordinærkvalitet og mindeværdigservice. Talbots er det originale New England livsstilsmærke for kvinder, der elsker at se godt sammen, med størrelser til enhverkrop.

I 1947 skabte Nancy og Rudy Talbot, to iværksættere fra New England, et tøjkatalog med en meget dedikeret og lidenskabelig tilhængerskare - værdsat for sin livlige stemme og moderneklassiske stil. Snart flyttede de ind i et historisk hus i Hingham, Massachusetts, en malerisk og malerisk by på South Shore uden for Boston, hvor de malede hoveddøren en indbydende rød for at signalere gæstfrihed.

I dag er Talbots et dynamisk kvindeledet modemærke, der tilbyder smileværdig stil til alle områder af dit liv.

Talbots idag
Det, du har på til dag, udtrykker en ny, mere afslappet måde at leve på, men du elsker stadig at se godt sammen. Du vil have smukt, alsidigttøj, du vil række ud efter igen og igen - med utrolig komfort og den kvalitet, du er kommet til at forvente af dem. Du tror på, at det at se godt ud er at føle sig godt, uanset hvad du laver. Du ser til dem for smukke print og mønstre, stemningsfremmende farver og behagelige, flatterende pasformer, der fanger spændingen i hver sæson. Og nu, mere end nogensinde – stil, der udstråler optimisme og får dig til at smile.

Arbejd smart
Nå højt. Hav det sjovt. Spørg en af ​​Talbots's medarbejdere, og de vil fortælle dig, at Talbots er en familie. De støtter hinanden hver dag og udfordrer hinanden til at nå det bedste. Den passion, de føler for deres brand og for deres kunder, afspejles i alt, hvad de gør. Og undervejs har de det rigtig sjovt!

For at understøtte balancemålene mellem arbejde og privatliv for deres medarbejdere tilbyder de forskellige fleksible arbejdsordninger, når det er muligt. Dette inkluderer fleksible tidsplaner (i vores virksomhedskontorer og vores butikker), muligheder for at arbejde hjemmefra og hybride arrangementer med både arbejde hjemmefra og på kontoret.

International levering
Som modtager af en international pakke kan du blive pålagt gebyrer i forbindelse med behandling og betaling af told og skatter. Gældende told og afgifter betales af pakkens modtager.

Ved at have et kreditkort registreret hos FedEx, debiteres told og afgifter automatisk på dit kreditkort, og din pakke bliver leveret.

Hvis du ikke har et gyldigt kreditkort registreret hos FedEx, vil et forskudsgebyr/ROD (Reimbursement on Delivery) i lokal valuta  blive overført til modtageren af ​​FedEx. For at undgå forskudsgebyret/ROD kan du bruge dette link www.FedEx.com til at åbne en FedEx-konto med et kreditkort, før du afgiver din ordre hos Talbots.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Talbots
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.