Taschen

Alle anmeldelser

Taschen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Taschen

Taschen er et kunstbogsforlag grundlagt i 1980 af Benedikt Taschen i Köln, Tyskland. Fra januar 2017 ledes Taschen i fællesskab af Benedikt og hans ældste datter, Marlene Taschen. Taschen er stolte af den tid og indsats, de lægger i hver af deres bøger for at sikre, at de er en tidløs kilde til nydelse og læring. Her er nogle indsigter, som de håber vil kaste lys over deres design- og produktionsproces. Er der andet, du gerne vil vide om vores bøger? Bare send dem en linje på contact@taschen.com.

Opbevaring og pleje
Behandl venligst din bog med omtanke. Undgå direkte sollys og fugt, og vis ikke åbne bøger i lange perioder. For de mest værdifulde udgaver skal du bruge Taschen's handsker for at undgå pletter og fingeraftryk. En bogs tilstand er afgørende for dens værdi, og priserne for nye eksemplarer kan være langt højere end for kopier i god eller rimelig stand. Bøger med gamle Taschen smudsomslag kan få en meget højere pris, når de sælges videre, så behold den originale emballage. Det anbefales, at store bøger opbevares lejlighed for at aflaste vægten af ​​bogblokken på indbindingen.

Samlerudgaver
Collector's Editions er signeret af kunstneren eller forfatteren - eller autentificeret af boet - og giver uovertruffen adgang til deres værker og arkiv. Med strengt begrænsede oplag er disse luksuriøsebøger øjeblikkelige samlerobjekter. De kan også være gode investeringer, da deres værdi kan tredobles, firdobles, femdobles eller endda mere på kort tid.

Kunstudgaver
Med et endnu mindre oplag end Collector's Editions er Art Editions crème de la crème i deres sortiment. Hver kommer med et eksklusivt kunstværk signeret af kunstneren.

AP'er
Artist's Proof-kopier produceres til kunstnere, venner, bidragydere og internt brug hos Taschen. De er generelt ikke til salg, men der kan gøres undtagelser.

Trykte udgaver
Taschen sælger en bred vifte af print af Taschen-tilknyttede kunstnere gennem deres webbutik.

Kunsttryk som udgaver
Taschen's tryk er produceret med største omhu og under direkte opsyn af kunstnerne, ved hjælp af deres valgte trykteknik på arkivkvalitetspapir.

Gelatine sølv tryk
Denne klassiske printproces til sort-hvide billeder er baseret på lysfølsomheden af ​​sølvhalogenider. En kort eksponering af et negativ skaber et latent billede, som derefter gøres synligt af et fremkaldende stof. Billedet gøres permanent ved behandling i et fotografisk fiksativ, som fjerner de resterende lysfølsomme sølvhalogenider. Fikseringsmidlet fjernes fra printet i et vandbad. Det endelige billede består af små sølvpartikler bundet i et gelatinelag. Dette gelatinelag er kun et af de fire lag af et typisk gelatinesølvtryk, som generelt omfatter det øverste lag, billedlaget, barytalaget og papirunderstøtningen. Et bomuldspapir med den fine, glatte overflade og følelsen af Photo Rag® gør dette papir ideelt til udskrivning af sort-hvide og farvefotografier og kunstgengivelser med imponerende billeddybde.

Indbinding
Holdbarhed og let åbning er de to vigtigste aspekter af højkvalitetsbogindbinding, især for deres tunge SUMO og andre overdimensionerede udgivelser. Ryggene på Taschen bøger er ofte afrundede, hvilket kombineret med det rigtige valg af klæbemidler og indbindingsteknikker som regel giver mulighed for en fladere åbning uden at beskadige rygsøjlen.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Taschen?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.