Tbdress

Alle anmeldelser

Tbdress

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Tbdress

Tbdress tilbyder hundredvis af specialfremstillede kjoler til internationale købere. Deres købere kommer fra USA, Europa, Australien og Asien, i alt over 230 lande verden over. De har også mere end 10 millioner produktlister fra deres fabrik. Hos Tbdress kan internationale købere købe en bred vifte af produkter til meget lave priser. Derudover kan deres kunder også købe skræddersyede varer, som måske passer bedre til dem.

Specielle kjoler
Tbdress tilbyder en hurtig og nem online shopping proces og yder dedikeret og vidende kundeservice til alle kunder. Deres gennemprøvede Trust Marketing og Paypal betalingsprocesser sikrer et sikkert købsmiljø. I modsætning til deres konkurrenter har Tbdress virkelig fjernet den internationale handel fra produktindkøb til sikker betaling til forsendelse. Siden starten har Tbdress oplevet en accelereret vækst i en række forretningsindikatorer såsom årlig bruttovareværdi, antal ordrer, registrerede købere og sælgere og fortegnelser. Med det effektive internationale leveringssystem kan de samle de bedste produkter og levere bedre og hurtigere online shopping service til vores kunder.

Tbdress tilbyder hundredvis af specielle kjolertil købere fra hele verden. På TBdress.com kan internationale købere købe en bred vifte af produkter til meget lave priser, især for deres grossister. De tilbyder grossister større rabatter og VIP-service. Jo mere du køber, jo flere rabatter får du. Er du interesseret i dropshipping og engros hos Tbdress? Tøv ikke med at kontakte dem. De vil give dig de produkter, du betaler for, og den bedste service, du drømmer om.

Returing
Hvis du ikke er 100% tilfreds med varen/varerne, du modtager, kan Tbdress tilbyde dig ombytning eller refusion inden for 30 kalenderdage efter modtagelsen (inden for 7 kalenderdage for brudekjoler, kjoler til særlige lejligheder og parykker). Opbevar venligst den eller de varer, du ønsker at returnere eller bytte i dens nye stand. Returnering af mere end 2 styk (inklusive) af den samme vare eller stil med flere størrelser eller farver i én ordre vil være underlagt et genopfyldningsgebyr på 50%. De fleste returneringer kan behandles inden for 2-7 hverdage efter modtagelse af din pakke. Kontakt venligst kundeservice ved at åbne en tvist (du skal logge ind for at åbne en tvist): du kan klikke her for at se mere.

Inkluder ordrenummeret, den eller de varer, du ønsker at returnere, og årsagen. Tbdress's kundeserviceteam vil give dig nogle instruktioner om, hvordan du returnerer og ombytter varen/varerne inden for 24 (hverdage)/48 (weekender) timer.  Du finder retur- og byttekortet i din pakke. Dette vil hjælpe Tbdress med at behandle din anmodning effektivt. Udfyld venligst det tydeligt og returner det sammen med pakken. Venligst ikke returnere din pakke til adressen på din pakke. Det er ikke en effektiv returadresse og vil medføre, at din pakke går tabt. Og du vil være ansvarlig for tabet på grund af den forkerte adresse. Så kontakt venligst kundeservice, og de vil med glæde hjælpe dig. Hvis din Paypal-konto, som du brugte til at betale for din ordre, ikke længere er tilgængelig, bedes du kontakte Paypal kundeservice for at genåbne den. Dine penge vil derefter normalt blive returneret til din gamle PayPal-konto inden for 3 hverdage.

Hvad syntes du om Tbdress?
Vi vil meget gerne høre om din erfaring med at handle hos dem. Skriv venligst din anmeldelse.