Tech in Asia

Alle anmeldelser

Tech in Asia

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Startselect

Startselect

0 anmeldelser

Do you have the best solution for buying digital games ? With an ever-growing number of providers and game types to choose from, the gaming world h...

Logo Bookbeat

Bookbeat

1 anmeldelser

Verden er blevet mere digital og vi forbruger online services og lydbøger som aldrig før, til at fylde hverdagen med interessant info...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Logo GamesDeal

GamesDeal

1 anmeldelser

Din Spilleverandør online på nettet, spil til fordelagtige priser Om GamesDeal Siden er ejet af Glory Profit International LTD. de...

Tech in Asia

Tech in Asia er en onlineteknologiskmedievirksomhed baseret i Asien og USA. Tech in Asia blev grundlagt i august 2010 af Willis Wee. Det har hovedkvarter i Singapore. Tech in Asia bringer dig alt dette og mere gennem dækning, du ikke finder i andre medier. Læs deres dybdegående interview med MobilityX, en virksomhed med ambitiøse planer om at genopfinde offentlig transport i Singapore og Asien. Læs deres analyse af den seneste sydøstasiatiske app-sensation udviklet i Kina, eller deres interview med SendAnywhere, hvis fildelingsapp ser 15.000 downloads om dagen.

Tech in Asia's lister har vist sig at være populære blandt deres abonnenter. De har for nylig offentliggjort en oversigt over ti indonesiske startups, du bør kende til, og hver uge præsenterer de en håndfuld kommende startups i Sydøstasien.

Den asiatiske teknologiske scene
Sammenfattende stræber Tech in Asia efter at være den mest omfattende og dybdegående kilde til viden om Asiens tech-scene med fokus på startups. De vil kombinere dybdegående rapportering, med en bred vifte af nyheder og aggregeret indhold.

Tech in Asia tror på, at en abonnementsmodel vil hjælpe os med at opnå dette. På lidt over en måned har hundredvis af mennesker, fra Apple, Bain & Co, Facebook, Grab, Google, Harvard University, JPMorgan Chase, Stanford University, Sequoia Capital, Salesforce, Stripe, UBS og Visa, investeret i bedre indhold om Asiens tech scene.

Som et team af journalister og bloggere med en kultur og passion for nye måder at dække teknologi og startups på, er Tech in Asia gået sammen med ét mål, at informere verden og dens regionale publikum om de seneste begivenheder inden for den asiatiske teknologi og startup-scene.

Tech in Asia skriver konstant nyheder om teknologi og startups i Asien. De kuraterer også fra andre kilder, som de synes er fantastiske. De eksperimenterer ofte med data og diagrammer, fotos og videoer. Der er intet kontor og ingen trykkeri, ingen whiteboards og ingen J. Jonah Jamieson. Med et virtuelt nyhedsrum, der spænder over mange lande, stræber de efter at finde en historie, rapportere den og få den ud i verden på få minutter. Det er utraditionelt, men spændende. Kald det et eksperiment. Men som med ethvert eksperiment, vil de af og til skrue det op, men altid med de bedste intentioner. Tech in Asia lærer stadig også og ville elske din feedback og støtte for at blive endnu bedre.

Asien I centrum
Hjemmesiden fokuserer på asiatiske og sydøstasiatiske lande og rapporterer hyppigt om startups og juridisk udvikling i Singapore, Indonesien, Vietnam, Thailand, Malaysia, Kina og Indien.

I oktober 2018 introducerede Tech in Asia sit abonnementsprogram, der flyttede fra gratis artikler til en betalingsvæglignende struktur. I sin første version tilbød det enkeltlagede betalte abonnement brugerne adgang til 5 gratis artikler om måneden, hvorefter de blev bedt om at betale 18 USD om måneden eller 180 USD om året. I øjeblikket tilbyder portalen tre abonnementsplaner, der spænder fra gratis til 16,58 USD pr. måned. Alle planer faktureres årligt, hvor topniveauet nu koster US$199 om året. Et abonnement på mellemniveau, til en pris af 59 USD om året, giver begrænset adgang til portalens "premium"-dækning.

I november 2017 modtog Tech i Asien US$6,6 millioner i ny finansiering ledet af Hanwha Investment and Securities. I 2018 etablerede Tech in Asia Studios, et marketingbureau, der leverer integrerede medie-, marketing-, event- og designløsninger til brands.

Har du også læst Tech in Asia?
For os gerne om din erfaring og hvad du syntes om indholdet. Din anmeldelse betyder meget for andre læsere.