TekniStore

Alle anmeldelser

TekniStore

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

TekniStore

Teknistore.com tror på at give dig, vores kunder, ikke kun de bedste produkter, men også den bedste pris, support og service. De er stolte af at tilbyde dig daglige eksklusive tilbud og kampagner.

Teknistore blev grundlagt i 2013 og har specialiseret sig i e-handel. Derfra udviklede det sig til en online forhandler for næsten alt hvad du behøver for at leve og underholde. De har 2 filialer, en i Hong Kong og en i Shenzhen.

Teknistore's hjerte slår i Shenzhen, hvor al deres magi sker. Det er der, deres hovedkontor ligger, med over 500 internationale medarbejdere, lige fra kundeservice til produktchefer. Hele teamet er forpligtet til at levere overkommelige produkter af høj kvalitet og professionelle tjenester til vores kunder over hele verden.

TekniStore mission
TekniStore's vision er enkel: Et uovertruffent udvalg af de bedste gadgets, en uovertruffen erfaring og shoppingoplevelse, hurtig forsendelse og enestående kundeservice, der overgår forventningerne. For dem er kunden altid konge. Når du handler hos TekniStore, er salget ikke afsluttet, når de afsender din ordre, men når du er helt tilfreds.

Hvad kan du købe hos TekniStore?
TekniStore har over 100.000 produkter i en række forskellige kategorier, herunder: Apple-tilbehør, mobiltelefoner, elektronik, RC-legetøj, LED-lys, tøj, skønhed, smykker og ure. Hvert produkt, de sælger, er nøje udvalgt for at tilbyde den bedste kvalitet og værdi til den bedste pris. For at forblive moderigtigt og aktuelt, opdateres deres katalog konstant for at tilbyde de nyeste gadgets, elektronik, mode og mere.

TekniStore tager din tilfredshed alvorligt. De yder professionel, dedikeret service til hver eneste kunde, uanset størrelsen på ordren. Deres supportcenter reagerer hurtigt på dine supportbilletter, mens deres livechat i verdensklasse giver 24-timers support i realtid, når du har brug for det, før og efter salget!

Hvorfor skal du vælge TekniStore's affiliate program?
Det er nemt at tjene penge med TekniStore's affiliate program! Markedsfør Teknistores produkter på din hjemmeside, blog, sociale medier eller andre steder på internettet og få en kommission for hvert salg, du med succes henviser.

Deres affiliate program er 100% GRATIS og nem at bruge. Klik på tilmeld dig ovenfor og begynd at tjene penge med blot et par klik! Regelmæssige og sikre betalinger i slutningen af hver måned. Indtjeningsmulighederne er ubegrænsede.

Du optjener en kommission for hver ordre, en kunde foretager inden for 30 dage efter at have klikket på dit link på Teknistore.com. Hvis nogen køber noget på TekniStore's hjemmeside inden for 30 dage efter at have klikket på dit affiliate-link, vil du modtage en kommission på det salg, hvis de gennemfører købet. Du kan modtage kontanter (betalt via PayPal), rabatkuponer eller produkter fra deres katalog.

Vælg Teknistore som din eksklusive grossistpartner
TekniStore tilbyder dig den laveste pris, ingen udsalg, ingen gimmicks, så du kan opnå betydelige overskud.
Tilpasning af varer med dine logoer, din egen software eller andre specielle krav, når du bestiller store mængder. Du får også regelmæssige anbefalinger af de bedst sælgende varer, så du kan udforske markedet og øge dit salg. TekniStore udnævner professionelle sælgere for at give dig den bedste service.