Tenergy Power

Alle anmeldelser

Tenergy Power

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Flemming F.
Jeg indså i julen, at udgifterne til udskiftning af AA- og AAA-batterier var for høje, så jeg tænkte, at jeg ville prøve genopladelige batterier. Jeg havde en anbefaling til Tenergy Power, da de be...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God service

  Jeg indså i julen, at udgifterne til udskiftning af AA- og AAA-batterier var for høje, så jeg tænkte, at jeg ville prøve genopladelige batterier. Jeg havde en anbefaling til Tenergy Power, da de bevarer deres ladning bedre end andre, så jeg gav dem en chance.

  Pakken (batterier og oplader) kom hurtigt og godt pakket ind. Opladeren har en dejlig solid følelse. Jeg har nu opladet alle 16 batterier, og er klar til at give dem en chance.

  Jeg kan tilføje, at hjemmesiden viste sig at være nem at navigere på, så det var ikke noget problem at få dem bestilt. I betragtning af, hvad jeg bestilte, og hvor godt de var pakket ind, synes jeg, at forsendelsesomkostningerne var ganske rimelige.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Tenergy Power

Tenergy Power blev grundlagt i 2004 i hjertet af Silicon Valley, Californien. Som en pioner inden for at levere totalestrømløsninger har Tenergy oplevet hurtig vækst ved at arbejde tæt sammen med deres kunder om at udvikle omfattende batteri- og opladerprodukter. Tenergy betjener et globalt spektrum af industrielle kunder gennem teknisk styrke og innovative produkter. Deres kunder drager fordel af Tenergys brede produktsortiment og tekniske muligheder inden for NiMH, Li-Ion, Li-Polymer, LiFePO4 og NiCd batterier, opladere, energistyring og andre nye energiteknologier. Tenergys produkter berører en bred vifte af produkter på markedet for genopladelige batterier, herunder industri-, forbruger-, opbevarings-, transport-, medicin-, kommunikations-, militær- og mange andre specialapplikationer.

Tenergy er en online butik, der bringer disse produkter og den samme support direkte til kunderne. Uanset om du bare mangler simple genopladeligebatterier til dit hjem, forretning, skole eller projekter, så er vi her for dig!

Omfattende produktsortiment og overlegen værdi
Tenergy investerer løbende i udviklingen af ​​mere effektive og omkostningseffektive energiprodukter for at imødekomme deres kunders stadigt voksende energibehov. De tilbyder et omfattende udvalg af batterier og opladere til AA, AAA, C, D og 9V til andre specialstørrelser såsom 18650, 14500, CR123A og mere. Derudover tilbyder vi standard- og brugerdefinerede batteriløsninger i forskellige spændinger, kapaciteter og kemiske sammensætninger for at imødekomme dine specifikke behov.

Din samarbejdspartner for logistik og forsendelse
Uanset om du har en stram deadline, har brug for hurtig levering, har brug for hjælp til at sende batterier med strenge forsendelsesbestemmelser eller ønsker international forsendelse, arbejder de tæt sammen med deres kunder for at få produkter, hvor du har brug for dem.

Certificering
Sundheds-, sikkerheds- og miljøstandarder er vigtige for Tenergy og for vores kunder - det er derfor, de ofte lister vores produkter med certificeringer som UL, UN, IEEE, WPC, CE, FCC og mere. Tenergy er ISO 9001 certificeret, godkendt emballageproducent af Panasonic og Samsung, TUF certificeret producent af TUV certificerede produkter og Intertek certificeret producent af ETL certificerede produkter.

Lad dem hjælpe dig med at designe skræddersyede energilagringsløsninger, der opfylder dine unikke behov. De tilbyder en omfattende batteridesignservice og fremstiller batterier til dine specifikke krav.

Hvornår modtager jeg min ordre?
Det tager normalt 1-2 hverdage at behandle en ordre, før den afsendes. Standardforsendelse kan tage mellem 3-7 hverdage. Tenergy Poweri tilbyder også hurtige forsendelsesmetoder (3 Day Air, 2nd Day Air, Next Day Air).
Varer markeret som AT har en ekstra leveringstid på 3-7 hverdage, før de afsendes. AT varer laves på bestilling, hvilket kræver ekstra tid til montering.

Hvordan var det at prøve Tenergy Power?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Tenergy Power. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.