Terapy

Alle anmeldelser

Terapy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Terapy

Vi bruger hvert år mange penge på at udbedre de skader, som vi gør på vor egen krop, når vi sidder, står og ligger forkert, og det er mange millioner, som vi taler om. Men nu kan du få Terapy bønnesække, sækkestole og puder i forskellige udformninger. Bønnesækkene tillader, at du kan få muligheden for at sidde og slappe af, at føle, du sover på en lyserød sky, og at få taget alt det tryk, der er på ryg og andre led og bare lade det forsvinde, for det er som om, du næsten er vægtløs på en Terapy bønnepude. Den aflastning, der kommer af dine muskler og led, er noget, som kan føles som en terapeutisk behandling, men det er blot afslapning på højt niveau.

Om Terapy
Terapy er specialister i bønnesække, bønnestole og andre former for puder til gravide og børn samt yoga, hvor aflastning af led og den plagede krop kan være noget, som er meget påkrævet. Terapy er en forholdsvis ny forretning, som er med til at sikre, du får kvalitet i de bønnepuder og -stole, som du køber, og at de er tilpasset det, som du skal bruge dem til. Det er ikke 100 år, som forretningen har på bagen, men det er en mere moderne forretning, som falder ind i en tid, hvor der er brug for de produkter, som de sælger. Terapy arbejder med bæredygtighed som en del af deres forretningskoncept, og de er klar over, at vil de være med på bølgen af netop bæredygtighed og selvhjælp til en bedre hverdag, så er det noget, som de skal slå meget på.

Services hos Terapy
Hos Terapy får du bønnepuder og -stole i alle afskygninger. Det er til alle i familien, også dem, som ikke er født endnu, og til dem, som bærer den lille nye i maven. Terapy giver dig bønnepuder til afslapning, som sikrer, du får mulighed for at give børn og voksne den chance, der er i at få stresset muskler og led ned, så de i fremtiden kan undgå mange af de små irritationsperioder med skævheder og stress i muskler, som vi andre har lidt af. Terapy har også en blog og nyhedsbrev, hvor du kan læse mere om deres produkter og forskning samt de materialer, som de bruger.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Terapy med enten klager eller et af de mange spørgsmål, som ofte er til produkter i denne klasse, er det noget, som du let kan finde, så du kan kontakte kundeservice. Du får et hurtigt, kompetent og venligt svar, for det er lige meget, om det er klage eller forespørgsel, du henvender dig med klage eller forespørgsel, alle får samme gode behandling.

Anmeldelse af Terapy
Når du vil handle med et firma, du ikke kender, så kigger du sikkert på de sider på nettet, som bedømmer firmaer. Det er dog ikke altid så konstruktivt, det, som bliver skrevet, men nu er der kommet en ny hjemmeside, som giver dig den mulighed. Hjemmesiden lader dig konstruktivt og objektivt give din mening til kende om produkter og services. Hjemmesiden er god, for andre forbrugere kan bruge det, du skriver, til at finde det firma, de leder efter.