DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Terapy

  Vi bruger hvert år mange penge på at udbedre de skader, som vi gør på vor egen krop, når vi sidder, står og ligger forkert, og det er mange millioner, som vi taler om. Men nu kan du få Terapy bønnesække, sækkestole og puder i forskellige udformninger. Bønnesækkene tillader, at du kan få muligheden for at sidde og slappe af, at føle, du sover på en lyserød sky, og at få taget alt det tryk, der er på ryg og andre led og bare lade det forsvinde, for det er som om, du næsten er vægtløs på en Terapy bønnepude. Den aflastning, der kommer af dine muskler og led, er noget, som kan føles som en terapeutisk behandling, men det er blot afslapning på højt niveau.

  Om Terapy

  Terapy er specialister i bønnesække, bønnestole og andre former for puder til gravide og børn samt yoga, hvor aflastning af led og den plagede krop kan være noget, som er meget påkrævet. Terapy er en forholdsvis ny forretning, som er med til at sikre, du får kvalitet i de bønnepuder og -stole, som du køber, og at de er tilpasset det, som du skal bruge dem til. Det er ikke 100 år, som forretningen har på bagen, men det er en mere moderne forretning, som falder ind i en tid, hvor der er brug for de produkter, som de sælger. Terapy arbejder med bæredygtighed som en del af deres forretningskoncept, og de er klar over, at vil de være med på bølgen af netop bæredygtighed og selvhjælp til en bedre hverdag, så er det noget, som de skal slå meget på.

  Vegansk Grundkøkken Bogtrailer

  Services hos Terapy

  Hos Terapy får du bønnepuder og -stole i alle afskygninger. Det er til alle i familien, også dem, som ikke er født endnu, og til dem, som bærer den lille nye i maven. Terapy giver dig bønnepuder til afslapning, som sikrer, du får mulighed for at give børn og voksne den chance, der er i at få stresset muskler og led ned, så de i fremtiden kan undgå mange af de små irritationsperioder med skævheder og stress i muskler, som vi andre har lidt af. Terapy har også en blog og nyhedsbrev, hvor du kan læse mere om deres produkter og forskning samt de materialer, som de bruger.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i Terapy med enten klager eller et af de mange spørgsmål, som ofte er til produkter i denne klasse, er det noget, som du let kan finde, så du kan kontakte kundeservice. Du får et hurtigt, kompetent og venligt svar, for det er lige meget, om det er klage eller forespørgsel, du henvender dig med klage eller forespørgsel, alle får samme gode behandling.

  Anmeldelse af Terapy

  Når du vil handle med et firma, du ikke kender, så kigger du sikkert på de sider på nettet, som bedømmer firmaer. Det er dog ikke altid så konstruktivt, det, som bliver skrevet, men nu er der kommet en ny hjemmeside, som giver dig den mulighed. Hjemmesiden lader dig konstruktivt og objektivt give din mening til kende om produkter og services. Hjemmesiden er god, for andre forbrugere kan bruge det, du skriver, til at finde det firma, de leder efter.

  Terapy
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Terapy

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Terapy et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Terapy I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Terapy?

  Terapy er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Terapy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.