Tessabit

Alle anmeldelser

Tessabit

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Louise L.
Arianna leverede det højeste niveau af kundeservice til mig. Jeg købte et par sneakers for næsten et år siden fra Tessabit. De blev ikke lavet til den kvalitet, du ville forvente af mærket og gik i...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Arianna er bare så sej!

  Arianna leverede det højeste niveau af kundeservice til mig. Jeg købte et par sneakers for næsten et år siden fra Tessabit. De blev ikke lavet til den kvalitet, du ville forvente af mærket og gik i stykker. Jeg kontaktede Tessabit for at forklare, og de svarede meget hurtigt og bad mig sende billeder, og at de ville tage dette op med mærket. Så snart jeg sendte billederne, var de direkte på det, og inden for et par dage havde de arrangeret en retur. Jeg sendte sneakersene tilbage via dpd, som blev lidt kræsne, da adresserne på returetiketten/returfakturaen var lidt anderledes (en var registreret kontor, en var lageradressen). Jeg kontaktede Arianna for at høre, om hun kunne gøre noget, og hun svarede stort set med det samme med en ændret returfaktura. Skoene blev returneret, og jeg modtog fuld refusion inden for en uge. Kunne ikke have bedt om mere. Mange tak - vil helt sikkert handle her i fremtiden.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Tessabit

Tessabit blev grundlagt i Como i 1953 og er en high-end kæde af 14 familieejede luksusbutikker, der fremviser et trendsættende, moderne udvalg af high-end mode fra hele verden. I mere end tre generationer har Molteni-familien stræbt efter innovation, ekspertise og konstant forskning, i perfekt balance med Comosøens fantastiske, sofistikerede baggrund og det internationale modejetset.

Historien om Tessabit er en rejse gennem stil, opdagelse og tradition
Molteni-familiens rejse begynder med Tessabit, den første high-end boutique i hjertet af Como, Italien - en by med tidløs naturlig skønhed og en berømt, sofistikeret international destination. Butikken afspejler byens lokale, men alligevel kosmopolitiske stemning og Moltenis dybe familieværdier: Tradition, skønhed, kvalitet, engagement og innovation.

Unge Giampiero og Giorgio Molteni slutter sig til virksomheden og bringer et frisk, entusiastisk perspektiv til Tessabit's filosofi. Virksomheden henvender sig til Londons catwalks for at udforske og opsuge den cool, ultramoderne britiske stemning fra 60'erne: Kult og nye mærker er fremvist sammen med boutiquens omfattende samling af anerkendte designere.

Nye butiksåbninger sætter tempoet for et årti med hurtig vækst. Tessabit's brandidentitet begynder at tage form: Herrekollektioner tager i centrum med butikkerne T78 og T67, dedikeret til formelt og afslappetherretøj, mens flere butikker åbner i Como, hver unik i stil og arkitektur.

Minimalistisk, cool og raffineret: Disse er nøgleordene for interiøret i de nye butikker og der udelukkende er dedikeret til tilbehør. De samme koncepter holdes for øje, når tredje generation af Molteni-familien i 2009 indleder et permanent samarbejde med e-handelsplatformen FarFetch.com. Senere samme år følger onlinebutikken Tessabit og åbner dørene til Como-butikkerne for praktisk talt hele verden.

Tessabit er blevet redesignet med et moderne, New York-inspireret hjemmesidedesign og en række eksklusive tjenester til en modebevidst lokal og international kundekreds. Online shoppingoplevelsen kombinerer det ultimative udvalg af produkter fra butikkerne med personlige stylingtjenester, verdensomspændende levering og modenyheder og -funktioner.

Forsendelser
Alle ordrer placeret på deres online butik sendes direkte fra deres luksusbutikker i Como, Italien. Arbejdsdage er mandag til fredag, eksklusiv nationale og lokale helligdage (ordrer vil ikke blive afsendt eller leveret på ikke-arbejdsdage).

Når din ordre er godkendt, vil vi gøre vores bedste for at sende den inden for 2-3 hverdage. De sender dig sporingsnummeret for din ordre. Bemærk venligst, at disse leveringstider er omtrentlige og kan variere lidt afhængigt af kurerservice og land, du køber fra.

Sørg for, at du vælger det land, du vil have din ordre leveret til, før du går videre til kassen. Leveringstiderne kan ændre sig afhængigt af landet. Se venligst tabellen nedenfor for flere detaljer.

Der kræves altid underskrift ved aflevering af pakken. Hvis kunden tillader kureren DHL at levere pakken uden underskrift, kan hverken Tessabit eller kureren holdes ansvarlig for pakkens tab.

Tak fordi du læste om Tessabit
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.