The Body Shop

Alle anmeldelser

The Body Shop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

The Body Shop

The Body Shop er en britisk kosmetik-, hudpleje- og duftvirksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1976 af Dame Anita Roddick og tilbyder i øjeblikket en række af 1.000 produkter, der sælges i cirka 3.000 butikker fordelt på virksomhedsejede og franchise-forretninger i mere end 65 lande.

Oprindeligt fra Brighton, er virksomheden nu baseret i London Bridge og Littlehampton, West Sussex, og ejes af det brasilianske kosmetikfirma Natura som et datterselskab af Natura & Co Group. Mellem 2006 og 2017 var virksomheden ejet af den franske kosmetikkoncern L'Oréal. I juni 2017 indvilligede L'Oréal i at sælge virksomheden til Natura for 880 millioner pund. Aftalen blev godkendt i september 2017.

Historie
Den originale Body Shop, der ikke er relateret til Anita Roddick eller The Body Shop International Limited, blev åbnet i 1970 af Peggy Short og Jane Saunders i Berkeley, Californien. Butikken indeholdt mørkegrønne vægge, lokalt fremstillede hudplejeprodukter og skræddersyet duft med æteriske olier. Produkterne blev solgt i simple beholdere med håndskrevne etiketter, og kunder, der medbragte tomme beholdere til genopfyldning, fik rabat.

Dame Anita Roddick åbnede sin egen sundheds- ogskønhedsbutik i sin hjemby Brighton i 1976 og kaldte den også The Body Shop. Hun startede virksomheden ud fra en motivation til simpelthen at "tjene til livets ophold for sig selv og sine to døtre, mens hendes mand var væk på rejse."

Virksomhedens oprindelige vision var at sælge produkter med etiske, grusomhedsfrie og naturlige ingredienser. Ingen af ​​Roddicks produkter blev testet på dyr, og ingredienserne blev hentet direkte fra producenterne.

Forretningen startede med kun 25 produkter. Roddick havde købt urinprøveflasker fra et nærliggende hospital til at sælge sine produkter i, men havde ikke nok af dem, så virksomheden skiftede til genopfyldelige flasker. Etiketterne var håndskrevne, og Roddick annoncerede ikke eksplicit, idet han i stedet stolede på den lokale presse.

I 1977 købte Roddick en anden virksomhed og solgte 50% af butikken til en lokal garageejer. Roddicks partner Gordon vendte tilbage til Brighton fra Amerika på dette tidspunkt og foreslog, at virksomheden stræbte efter vækst gennem franchising. I 1984 havde virksomheden 138 butikker, hvoraf 87 ikke var beliggende i Det Forenede Kongerige. I 1994 var 89% af butikkerne franchiseselskaber.

The Body Shop på Prudential Center i Boston
Virksomheden blev børsnoteret i april 1984, notering på London Stock Exchange for unoterede værdipapirer til 95 pence. Roddicks beholdt 27,6% af aktierne i virksomheden, og Anita forblev direktør for at bevare kontrollen over virksomhedens ledelse. Efter notering på London Stock Exchange steg selskabets aktiekurser dramatisk. I de første otte år steg aktiekursen med 10.944 procent.

I 1987 tilbød Roddick ejerne af den originale Body Shop, Peggy Short og Jane Saunders, 3,5 millioner dollars for eksklusive rettigheder til virksomhedens navn. De gik med til salget og ændrede navnet på deres butik til "Body Time" i 1992. Butikken lukkede i 2018.

Efter at have erhvervet de amerikanske navnerettigheder, begyndte det britiske firma at handle i USA i 1988, med alle nye butikker i staterne ejet af 1990.

I 1980'erne og 1990'erne deltog virksomheden i en række kampagner, der omhandlede socialt ansvar og miljøspørgsmål. Disse omfattede Trade Not Aid-kampagnen fra 1987, hvor virksomheden hentede nogle af sine ingredienser direkte fra de oprindelige samfund, hvorfra de kom. Virksomheden dannede også alliancer med Greenpeace og Amnesty International.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring The Body Shop?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.