The Book Depository

Alle anmeldelser

The Book Depository

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

The Book Depository

The Book Depository er en international bogforhandler med et unikt tilbud -- over 20 millioner bøger og gratis levering over hele verden (uden minimumsforbrug). De sender tusindvis af bøger hver dag fra deres opfyldelsescentre i Gloucester, Storbritannien og Melbourne, Australien, til mere end 130 lande over hele verden - og viser priser i 37 forskellige lokale valutaer. Deres vision er at give "Alle bøger tilgængelige for alle" ved at forbedre udvælgelsen, adgangen og overkommeligheden af ​​bøger.

Som boghandler mener de, at det er vigtigt at give adgang til det skrevne ord, herunder indhold, der kan anses for at være stødende. De overvejer nøje de typer indhold, de gør tilgængeligt i deres butikker, og gennemgår deres tilgang regelmæssigt, lytter til feedback og undersøger bekymringer fra deres kunder. De forbeholder sig retten til at fjerne indhold fra salg, hvis de vurderer, at det skaber en dårlig kundeoplevelse.

Leverandører er ansvarlige for at overholde deres retningslinjer for indhold. De investerer betydelig tid og ressourcer for at håndhæve disse retningslinjer. De fjerner indhold, der ikke overholder disse retningslinjer, og undersøger straks enhver bog, når vi får besked om potentiel manglende overholdelse. Hvis de fjerner en titel, giver de leverandøren besked, og de kan appellere vores afgørelse.

Ulovligt eller krænkende indhold
The Book Depository tager overtrædelser af love og ejendomsrettigheder meget alvorligt. Det er udgiveres og leverandørers ansvar at sikre, at deres indhold ikke overtræder love eller copyright, varemærke, privatliv, offentlighed eller andre rettigheder.

Stødende indhold
The Book Depository sælger ikke bestemt indhold, herunder indhold, som de vurderer er hadefulde ytringer, promoverer misbrug eller seksuel udnyttelse af børn, indeholder pornografi, forherliger voldtægt eller pædofili, eller andet materiale, som vi anser for upassende eller stødende.

Dårlig kundeoplevelse
Bøger
til salg på The Book Depository skal give en positiv kundeoplevelse. De tillader ikke beskrivende indhold, der har til formål at vildlede kunder, eller som ikke nøjagtigt repræsenterer indholdet af bogen. De tillader heller ikke indhold, der typisk er skuffende for kunderne.

Importafgifter, skatter og moms for EU
Den endelige pris, du ser i vores kassen, er den endelige pris, du vil betale for leverancer til EU og inkluderer enhver gældende lokal moms, moms og lignende afgifter eller eventuelle gældende importafgifter og afgifter, som de aftaler at afregne på dine vegne. Bemærk venligst, at denne endelige pris afhænger af dit valgte EU-leveringsland, og eventuelle ændringer vil blive vist i kassen. Hvis du af en eller anden grund bliver opkrævet importafgifter eller skat ved modtagelse af din ordre, bedes du kontakte dem på help@support.bookdepository.com og vedhæfte en kopi af gebyrerne, så de kan hjælpe dig så hurtigt som muligt

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring The Book Depository?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.