The Double F

Alle anmeldelser

The Double F

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

The Double F

The Double F er din eksklusive og brugervenlige onlineluksusmodeshoppingdestination.
Med over 160 internationalemærker og designere som Prada , Balenciaga , Bottega Veneta , Alexander McQueen eller Amina Muaddi giver deres e-handel dig mulighed for at købe unikt tøj, sko, tasker og tilbehør med et enkelt klik.

Deres købere rejser verden rundt på jagt efter de nyestetrends, fokuseret og stimuleret af den konstante og kreative søgen efter det rigtige outfit til dig. Af denne grund finder du på The Double F et bredt og opdateret udvalg af produkter fra de mest eftertragtede kollektioner. Efter en omhyggelig udvælgelse er de foreslåede varer problemfrit opdelt i mange kategorier organiseret efter genre, designer, nytilkomne eller bæredygtige stoffer for at gøre din shoppingoplevelse så behagelig som muligt. Deres kundeservice er altid klar til at imødekomme alle dine behov og give dig detaljeret information om hver enkelt beklædningsgenstand, så din virtuelle oplevelse er så lig den i deres butikker som muligt. Takket være Folli Follie Groups tilstedeværelse i modeverdenen i mere end 50 år og dets bemærkelsesværdige samarbejde med de bedste brands i modesystemet, er deres online butik nu en intuitiv og konstant udviklende mode e-handel.

Missionen for The Double F er at bringe dig unikke indtryk ved konstant at inspirere dig med de fedeste nyheder og fortælle dig, hvad der sker på catwalks af Saint Laurent, Miu Miu, Givenchy, Loewe og Palm Angels.
Start din shopping på TheDoubleF og bliv involveret i en oplevelse, du vil elske for evigt.

Historie
The Double F er en sjov ordleg, med al kreativiteten fra 70'ernes og 80'ernes fantasifulde sprog, der giver opfindsomhed og glæde, eksperimenter og research.

Det legende symbol på butikkens første skilt, skaten, repræsenterer virksomhedens ånd: På den ene side at søge og tilbyde unikke og dyrebare, mærkelige og geniale genstande, på den anden side at plukke, plukke og stjæle skinnende genstande med timing og intuition for at give kunderne det privilegium at eje dem.

I 1970'erne kombinerede Lucia Gallis kreative ånd med hendes mand Giuseppes iværksætterånd. Parret, tiltrukket af et uudforsket marked baseret på udvalget af tilbehør af høj kvalitet, besluttede at åbne den første Folli Follie i Mantua. I samme periode er de vigtigste relationer til modehuse forseglet, især dem med Prada Group. Mellem 80'erne og 2000'erne, med åbningerne i Brescia, Verona, Bologna og Riccione, blev butikkerne struktureret for at give plads til et bredere udvalg af produkter og blev en ægte multi-brand boutique.

I årenes løb har familien skabt strukturelle koder, der giver Folli Follie en stærk og markant konnotation: fokus på kunden, højt professionelt personale, genkendelig emballage, omhu ved fremvisning af produkter. I dag har Francesco Galli, søn af Lucia og Giuseppe, i betragtning af vigtigheden af ​​altid at være på forkant, konverteret Folli Follie til innovation og samtidig bevare de oprindelige værdier.

Tak fordi du læste om The Double F
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad The Double F kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.