The Jewellery Room

Alle anmeldelser

The Jewellery Room

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

M
Martine R.
Min tredje ordre på The Jewellery Room og som altid - perfektion på alle måder ???? Dette er virkelig den bedste måde at finde de mest fantastiske smykkedesignere, jeg finder altid vidunderlige sm...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min yndlings smykkebutik

  Min tredje ordre på The Jewellery Room og som altid - perfektion på alle måder ????
  Dette er virkelig den bedste måde at finde de mest fantastiske smykkedesignere, jeg finder altid vidunderlige smykker, som jeg aldrig ville finde på noget andet websted. Og servicen er bare ekstraordinær, dette hold er alt!!! Samlingen af smykker er meget unik og virkelig fantastisk. Jeg har bestilt flere gange, og jeg har aldrig nogensinde oplevet en så god service på nogen anden side før. Stine fra kundeservice og alle hendes kollegaer er virkelig fantastiske - de elsker virkelig det de laver, og det kan du mærke som kunde 100%. Til mange flere køb i fremtiden!!! Mange tak!!!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

The Jewellery Room

Hvor mange før i tiden besøgte den lokale guldsmed for at købe smykker, kan man nu finde og bestille alle former for halskæder, ringe, øreringe m.fl. hjemme fra sofaen, på arbejdet, i toget; kort sagt hvor end man befinder sig, så længe man har en sikker internetforbindelse. Det er dog vigtigt at huske, at når man køber online, så kan man hverken se eller føle kvaliteten af de smykker man overvejer at investere i. Derfor vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra andre handlende for på den måde at sikre sig, at de handler hos en kvalitetsbevidst forhandler, før de investerer i nye produkter.

Om The Jewellery Room
Virksomheden The Jewellery Room blev stiftet af to danske søstre: Charlotte og Pernille. De to iværksættere ønskede at starte en virksomhed op omkring deres tidligere erfaringer i smykkeindustrien, samt deres fælles sans for detaljer indenfor kvalitet og materialer. Dette skabte fundamentet for The Jewellery Room. Virksomheden ejer og driver en netbutik, hvilket betyder, at man kun kan handle deres udvalg online. Ønsker man råd, vejledning eller hjælp kan man kontakte deres kundeserviceteam via email eller telefon, eller man kan læse deres blogindlæg og produktbeskrivelser, for bedre at danne sig et overblik over deres udvalg og de stilarter man kan finde på deres hjemmeside.
Man kan sikkert handle hos denne netbutik online, da den er E-mærket gennem den danske certificeringsordning. Når en webshop er e-mærket, er der en række aspekter, man som kunde kan regne med er i orden, hvilket gør det både mere trygt og sikkert at handle online. 

Produkter og Services hos The Jewellery Room
Hos The Jewellery Room kan man handle smykker såsom øreringe, halskæder og ringe gennem deres netbutik. Her kan man handle et stort udvalg af håndlavede smykker fra kendte mærker som Ole Lynggaard, Georg Jensen, Bergsøe smykker, Pernille Lauridsen, Ro Copenhagen, Sif Jakobs Jewellery, Line & Jo, samt mange flere.
Alle handlende hos denne netbutik har 14 dages fortrydelsesret efter den dag, de har modtaget deres ordre. 
Virksomheden tilbyder desuden gratis returret, men kun i de tilfælde hvor værdien af returprodukterne ligger over minimumsbeløbet for fri fragt. Hvis værdien af det der ønskes returneret ikke overholder minimumsbeløbet for fri fragt, så skal man selv betale for returfragt.
På hjemmesiden for The Jewellery Room accepteres betaling med følgende metoder, som man frit kan vælge mellem: Dankort, Visa, Visa-Dankort, MasterCard, American Express og MobilePay, Apple PayKlarna og Anyday. Vælger man at betale via Klarna, har man mulighed for både at udskyde betalingen, samt at dele den op i mindre afdrag, således at man hver måned betaler et fast beløb, indtil ordren er fuldt betalt. 

Komplimenter, Klager og Tips til The Jewellery Room
Har du lyst til at dele dine tips eller komplimenter omkring The Jewellery Room med andre handlende, der læser med her, for at lære mere omkring denne virksomhed? Eller måske har du forslag til ting, som virksomheden kan forbedre? Hvad end din oplevelse har været overvejende positiv eller negativ, så kan selv et par linjer omkring din købsoplevelse være en stor hjælp for andre, der overvejer at handle hos The Jewellery Room.