The Luxury Closet

Alle anmeldelser

The Luxury Closet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hans R.
Kundeservice var hjælpsom og effektiv med at guide mig til den bedste størrelse til min kones dyre Parka. Og da det krævede den næste størrelse op for at tillade en løsere pasform, var de hurtige t...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Det var et godt køb

  Kundeservice var hjælpsom og effektiv med at guide mig til den bedste størrelse til min kones dyre Parka. Og da det krævede den næste størrelse op for at tillade en løsere pasform, var de hurtige til at udstede en gratis returlabel og organisere en erstatning. De gjorde alt, hvad der krævedes i deres jobbeskrivelse - hvor ofte kan man sige det nu til dags. En fornøjelse at handle med The Luxury Closet. Og deres rabatpris gjorde det til et godt køb.

  Første ordre fra dette firma. Var lidt sent på vej, da det var juleuge. Jeg sendte dem en e-mail, de svarede hurtigt, alt var ok pakken var på vej. Meget tilfreds med mit køb og prisen.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

The Luxury Closet

Vintage og secondhand produkter er blevet mere og mere populære gennem de seneste 10 år, især i forbindelse med øget miljøbevidsthed og interesse for kvalitetsprodukter fra kendte mærker, som man måske ikke har råd til at betale fuld pris for. Man kan online finde mange gode tilbud og spare mange penge på designervarer - men, man kan desværre også finde en stor mængde kopivarer og forfalskninger. Overvejer man at investere i secondhand mærkevarer, så er det derfor altid en god ide, at man læser kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, der tidligere har stået i samme situation. På den måde kan man afværge en sitution, hvor man har betalt en masse penge for noget, der i virkeligheden er en forfalskning og derfor ikke er noget værd.

Om The Luxury Closet
The Luxury Closet er en virksomhed der er baseret i Dubai og som blev grundlagt i 2011, og startede med salget af deres første Birkin taske, fra det verdenskendte mærke Hermès. Virksomheden startede med et team på tre medlemmer og er i dag vokset til et team på mere end 150 personer. The Luxury Closets team er sammensat af globale personligheder fordelt på 16 nationaliteter, der ifølge virksomheden selv alle arbejder mod samme målsætning: de vil kontinuerligt arbejde på at forbedre og nyskabe online oplevelsen for deres kunder. Deres mission er at opbygge en platform, der gør det muligt for deres kunder at omdanne aktiverne i deres garderobeskabe til kontanter.

Produkter og Services hos The Luxury Closet
The Luxury Closet en onlinebutik, der er specialiseret indenfor for køb og salg af nye og brugte luksusvarer som eksempelvis håndtasker, tøj, ure og smykker. På virksomhedens netbutik kan man finde mere end 40.000 unikke genstande, som kunder fra hele verden kan købe. Blandt deres varer kan man finde luksusmærker som Louis Vuitton, Gucci, Chanel, Van Cleef and Arpels, Cartier, Rolex, samt mange andre. Virksomheden accepterer og leverer varer globalt.
Virksomheden garanterer 100% ægthed af alle varer man kan købe på deres hjemmeside og de tager sig af alle leveringer og returneringer.
Hvis man vil bestille fra virksomhedens netbutik kan man foretage sit køb ved hjælp af deres betalings- og reservationsplan, man kan vælge at indgå en afbetalingsordning, de modtaget også bankoverførsel, kredit-/debetkort eller PayPal. The Luxury Closet sender globalt og tilbyder gratis forsendelse for ordrer med en værdi på over 1000 USD. De har yderligere en returpolitik, der giver alle kunder mulighed for at returnere varer, som de ikke kan lide.

Komplimenter, Klager og Tips til The Luxury Closet
Har du købt et nyt ur, en taske eller nyt tøj hos The Luxury Closet? Har du i den forbindelse mulighed for at skrive en kundeanmeldelse her på siden, således at andre kunder kan få glæde af de erfaringer du har gjort dig med virksomheden? Jo mere du har mulighed for at gå i dybden med ting som kvalitet og kundeservice, des mere gavn kan andre få af at læse din beskrivelse. Andre handlende stoler i høj grad på anmeldelser fra andre kunder og mange baserer deres købsbeslutning på, hvad de læser omkring andres oplevelser med en given virksomhed.