Theo + George

Alle anmeldelser

Theo + George

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Theo + George

Theo + George tror på, at det er nemt at købe mindre og vælge godt. De grundlagde Theo + George for at hjælpe folk med at få mere ud af livet med mindre ved at tilbyde en tidløskollektion af tøj, der gør hverdagen ubesværet.

De har designet en samling af bedre basics, der kan tilpasses og fungerer sammen. De omfavner slowfashion for at blive overvejet og tidløs. Deres mål med at skabe hver kollektion er at give deres kunder mulighed for at fjerne et lag af rod fra deres verden og give plads til mere glæde i livet.

De laver exceptionelt vellavet, behageligttøj, der hjælper dig til at se godt ud, føle dig godt og fokusere på de ting i livet, der betyder noget. Deres tøj er lavet til at bevæge sig. Men de bevæger os blidt og træder varsomt. I deres designproces er de opmærksomme på tekstiler og socialt ansvar hele vejen, så deres kunder ikke behøver det. Slutresultatet er smukt designet, håndlavet, behageligt tøj, der er bæredygtigt, holdbart og holder.

Virksomheden
Theo + George blev grundlagt i 2013 af Katie O'Riordan, en travl arbejdende mor til tre. Katie, der oprindeligt kommer fra Philadelphia, finpudsede sit håndværk med at lede overtøjsafdelingen hos et førende multinationalt sportstøjsfirma i USA, før hun slog sig ned i Irland. Med en grad i fysik og en baggrund inden for arkitektur og mode har Katie taget sine unikke færdigheder og anvendt dem til hendes livs passion. Hun modtager stigende anerkendelse for sit arbejde i modebranchen - i 2015 blev hun nomineret til IDI Universal Design Award og blev i 2017 kåret til IFIA Fashion Designer of the Year.

Katie var fast besluttet på at designe en kollektion, der delte hendes egne værdier om enkelhed og bæredygtighed, samtidig med at den var holdbar og nem at bære. Som en travl mor til tre kender hun værdien af ​​at leve lettere og ønsker at dele det princip med sin kuraterede og håndlavede kollektion af tøj, der fungerer sammen.

Theo + George er en ambitiøs virksomhed med globale ambitioner
De er baseret i Dublin, en by fuld af sjove, progressive tænkere og gørere, men også en by med rod i traditioner med rig mulighed for vækst og opdagelse. De fortæller sandheden om, hvad og hvordan vi gør tingene. De er ikke perfekte, men vi er rastløse i vores rejse for at nå dertil. De er åbne omkring vores priser, vores fabrikker og vores fremskridt.

Theo + George tror på, at livet handler om positive fremskridt og at nyde hvert sekund. Det er ikke en generalprøve. De mener, at tøj skal give dig mulighed for at bevæge dig frit og leve fuldt ud. Reglerne for, hvad du skal have på, er forældede.

De spørger altid, spørger altid hvorfor, de bevæger os altid fremad. De mener, at livet er for kort til falsk ost og falske mennesker, så de ofrer aldrig kvalitet for nemheds skyld. De tror på håndværk og tidløs kvalitet. De kan lide godt, men videelsker fantastisk. De er aldrig tilfredse.

Theo + George tror på etisk sourcing, engagere sig i gode formål og udfordrende kultur. De tror på, at du kan spare penge ved at købe færre varer, der er mere holdbare, tidløse og lavet under rimelige forhold. De tror på at købe tøj, der giver dig glæde og hjælper dig med at se bedst muligt ud.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Theo + George?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.