TheWoofPack

Alle anmeldelser

TheWoofPack

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Torben D.
Super service. Jeg havde svært ved at finde den rigtige størrelse jakke til min hund. Vi havde god og hurtig kommunikation via mail med vejledning. Produktet er tilfældigvis ikke tilgængeligt men j...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Maria var meget professionel

  Super service. Jeg havde svært ved at finde den rigtige størrelse jakke til min hund. Vi havde god og hurtig kommunikation via mail med vejledning. Produktet er tilfældigvis ikke tilgængeligt men jeg får den bedste service og får reserveret produktet så snart det kom hjem så jeg kunne bestille det. Selv efter jeg får produktet skriver jeg igen fordi jeg er itvivl om str er korrekt og får igen god hjælp.

  Maria leverer en service udover normalen, og sørger for at kundens oplevelse i butikken bliver så nærværende og personlig, som overhovedet mulig. The Woof Pack har et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter med stilfulde designs til vores bedste venner.


Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

TheWoofPack

Husdyr er for mange et ekstra familiemedlem og derfor bruger danskerne ofte meget tid og mange ressourcer på, at finde de bedste produkter og services til deres kæledyr. Der er et stort udvalg på markedet indenfor dyreprodukter og tilbehør og især online kan man bruge adskillige timer på at kigge de forskellige produkter og services igennem. Er der en hurtigere og nemmere måde at finde de bedste produkter til ens behov? Brugeranmeldelser fra andre handlende er blevet et meget populært værktøj, til at spare tid og samtidig finde frem til en liste over de bedste tilbud, til den bedste pris, leveringstid og leveringstid.

Om TheWoofPack
ThewoofPack er en dansk netbutik,der drives af virksomheden Maria & Bo, der overtog webshoppen i oktober 2020. Virksomheden har derudover en fysisk butik i Aarhus, på adressen Borggade 11, St. Th, 8000 Aarhus C.

Produkter og Services hos TheWoofPack
Gennem netbutikken TheWoofPack kan man købe en lang række forskellige produkter til hunde af forskellige størrelser og arter. Virksomheden fokuserer på at have et produktsortiment indeholdende primært miljøvenlige, bæredygtige og økologiske materialer. Virksomheden oplyser selv, at de omhyggeligt udvælger alle webshoppens produkter med særligt fokus på design, kvalitet og holdbarhed, samt at en stor del af deres producenter er dygtige håndværkere, der anvende økologiske materialer hvor muligt.
På netbutikken kan man vælge mellem et stort udvalg af produkter, herunderhundetasker, hundesnore, hundehalsbånd, rejsesenge, samt meget andet, fra mærker som Beco, Dogma og Lila Loves It.
På hjemmesiden kan man betale med Paypal, Visa Dankort, MobilePay, Visa Electron, Mastercard, Mobilepay og JCB. Når man bestiller via deres netbutik, bliver betalingen først trukket idet varen afsendes, jævnfør dansk lovgivning. Virksomheden benytter Pensopay, hvilket krypterer alle indtastede kontoplysninger gennem SSL (Secure Socket Layer) protokol.


TheWoofPack vil i de fleste tilfælde afsende ordrer, der er blevet bestilt inden kl. 13.00, på samme dag. Bliver ordren udført og betalt senere, afsendes den dagen efter. Virksomheden anvender PostNord eller GLS til levering af ordrer og oplyser, at leveringstiden typisk vil tage mellem 1 til 5 hverdage, forudsat at de har de bestilte produkter på lager. Dette er dog med undtagelse af produkter som hundesenge og hundefrakker, da virksomheden bestiller disse direkte hos leverandørerne. Derfor vil leveringstiden for denne type produkter være længere, normalt omkring 7 til 10 hverdage. Kunder hos denne virksomhed betaler selv for levering, med mindre man bestiller for en samlet værdi på over 499 kr. Er dette tilfældet, så er levering til hele Danmark gratis.

Komplimenter, Klager og Tips til TheWoofPack
Enkundeanmeldelseher på siden omkring både positive og mindre gode oplevelser og personlige erfaringer med denne virksomhed, kan være til stor hjælp for andre handlende. Mange læser med her på siden i håb om at lære mere omkring TheWoofPack, så de bedre kan afgøre, om de med ro i maven kan bestille produkter til deres hund fra denne leverandør. Det er svært at gennemskue hvilke netbutikker der er bedst, og derfor sætter mange stor pris på andre folk, der har taget sig tid til at skrive brugeranmeldelser.