Threadless

Alle anmeldelser

Threadless

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Threadless

Threadless eksisterer for at hjælpe kunstnere med at få succes. I over 20 år har de samarbejdet med hundredtusindvis af kunstnere og promoveret deres uafhængige kunst til millioner af fans rundt om i verden. De er et mangfoldigt, globalt fællesskab af kunstnere og dem, der støtter dem.

Hvad er deres tegneseriehistorie?
I 2000 begyndte de som et t-shirt-firma med base i deres elskede hjemby Chicago. Siden da har de udviklet dem til en helt fjerntliggende virksomhed med en markedsplads fuld af tøj, tilbehør og boligindretning, drevet af deres Artist Shops-fællesskab. De leder konstant efter flere produkter, som deres kunstnere kan bruge som lærreder til deres bedste, underligste, nørdede og smukkeste kunst. Hvis du er kunstner, vil de gerne have, at din kunst kan ses – overalt. Og hvis du er fan, vil vi gerne have, at du finder kunst og produkter, der lader dig fejre din unikke karakter.

Hos Threadless fejrer de den unikke mangfoldighed, der former os hver især som mennesker. De støtter også kreativeudtryk, der driver kulturel forandring og elsker kunst, der sætter gang i en samtale. Threadless er både et modigt sted for kunstnere at dele deres designs og et sikkert rum for alle identiteter til at finde kunst, der understøtter de ting, de holder af. Selv nu, med lanceringen af ​​Threadless Causes, kan du gøre en positiv indvirkning på verden ved at købe designs, der direkte understøtter kritisk vigtige initiativer.

Threadless ville ikke være muligt uden andre kunstelskere som dig selv. Hvert køb, du foretager, understøtter direkte den kunstner, der har lavet designet. Med hvert design, du scorer, og hver designudfordring, du stemmer på, hjælper du med at forme vores eklektiske markedsplads.

Forpligtet til bæredygtighed
Threadless bekymrer os om deres kunstnersamfund og deres miljøpåvirkning. Det betyder, at de aktivt arbejder på at gøre verden til et bedre sted. I deres produkter, processer, kontor og dagligdag gør de deres del. De genbruger, arbejder papirløst så ofte som muligt, bruger genopfyldelige vandflasker, donerer ubrugte produkter og kontorartikler for at reducere overskydende affald og meget mere. Miljøvenlig, etisk og socialt ansvarlig praksis er central i Threadless' kultur.

Premium-produkter, etisk fremskaffede
Threadlessi er forpligtet til at arbejde med partnere, der holder de højeste standarder for sikker, bæredygtig produktion. Deres leverandører er alle certificeret af Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP) Program. De er også tilknyttet Fair Labor Association (FLA). Det betyder, at deres partnere aktivt arbejder på at reducere deres miljøpåvirkning ved at reducere energiforbrug, vandforbrug, spildevandsproduktion og drivhusgasemissioner. Følgende WRAP-principper er grundlæggende for vores leverandørers succes og kvaliteten af ​​vores produkter.

Threadless's værdier
Deres mission er at give verdens kreative sind flere muligheder for at lave og sælge fantastisk kunst. For at nå deres ultimative mål tror de på, at hele deres team skal legemliggøre de værdier, der repræsenterer, hvem de er som virksomhed. De tænker på disse værdier hver dag og evaluerer deres indsats ved at måle i forhold til dem. Besøg også deres Values Threadless Artist Shop for at finde fantastiske designs inspireret af disse principper, hvor 100 % af overskuddet går til en række velgørende organisationer. Hvis du deler disse værdier og er interesseret i at være en del af deres team, så vær med til at sprede uafhængig kunst over hele verden!

Hvordan var det at prøve Threadless?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Threadless. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.