ThriftBooks

Alle anmeldelser

ThriftBooks

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

ThriftBooks

ThriftBooks startede i 2003 med en pick-up truck med brugte bøger gemt i en opbevaringsenhed, der udelukkende viser bøger på Amazon.com. Deres første solgte bog var den elskede børneklassiker, Charlotte's Web af E.B. Hvid. Gennem årene har de tilføjet regionale behandlingscentre over hele landet og hundredvis af medarbejdere. I løbet af denne tid byggede de også deres processer til at købe, sortere og distribuere brugte og sjældne/samlebøger.

I dag er de verdens største online uafhængige sælger af brugtebøger, der opererer med avanceret automatisering og avancerede analyser i et miljø, der er først og fremmest med sikkerhed. Deres primære kundeweb- og mobildestination er deres brandhjem, ThriftBooks.com. De fortsætter også med at sælge på Amazon, eBay, Abe og andre handelswebsteder, hvor bogelskere samles. De håndgraderer hver bog i deres lager og tilbyder bøger i en række forskellige formater og betingelser til deres kunder. ThriftBooks er stolte af deres brede udvalg af brugte, nøjagtigt sorterede bøger, som leveres til deres kunder til lave daglige priser.

Deres kundeserviceteam giver deres kunder sikkerhed for at handle med tillid, mens de finder bøger, de elsker og ser frem til at læse. Deres ReadingRewards-loyalitetsprogram glæder konstant loyale kunder med gratis bøger tildelt for deres optjente point.

Partnerskaber
ThriftBooks partnerskaber strækker sig til samfund over hele landet. Deres overskudsdelingsforhold til store og små biblioteker gør dem i stand til at støtte disse værdifulde institutioner ved at finde hjem til tidligere biblioteksbøger og samarbejde med Friends of Library-grupper over hele landet for at yde økonomisk støtte til deres fortsatte succes. De giver tilbage til deres fællesskaber gennem deres ThriftBooks Cares-søjle, designet til at forbinde med fællesskaber i USA og globalt donere bøger til dem, der har behov – inklusive skoler, non-profit organisationer og dem, der genopbygger efter naturkatastrofer.

ThriftBooks tror på bøger og det skrevne ords kraft til at påvirke liv og samfund over hele kloden, og de værdsætter deres rolle i at redde bøger til at leve en anden dag for at uddanne, underholde, inspirere og transformere liv.

ThriftBooks's formål
De tror på, at læsning styrker folk, giver dem empati til at leve et øjeblik i en andens sko, uddannelse – et kritisk aktiv for at forbedre ens liv – og en lejlighedsvis flugt til fantastiske verdener beboet af interessante karakterer. Ja, de redder millioner af bøger hvert år fra at blive ødelagt, men deres mission går ud over miljøet. De gemmer disse bøger og gør dem tilgængelige for læserne for chancen for at forme et andet sind, dele en anden historie og undervise i en smule visdom.

ThriftBooks's brandløfte
ThriftBooks tilbyder brugte og nye kvalitetsbøger, nøjagtigt sorteret, til lave daglige priser, leveret direkte til deres elskede kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte dem, og de vil gøre deres bedste for at sikre din tilfredshed.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om ThriftBooks
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.