TJC

Alle anmeldelser

TJC

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

TJC

TJC er til for at levere glæde, uanset om det er direkte til deres kunder, medarbejdere, forretningspartnere eller inden for de samfund, hvor de opererer. De sigter efter at glæde vores kunder ved at skabe og levere smukke, ønskværdige designs af høj kvalitet til en tilgængelig værdi for alle.

De pakker og leverer deres varer effektivt og sælger med et smil gennem deres tv-kanaler, hjemmeside, deres mobil- og tablet-app og på telefonen med vores kundeserviceagenter. På ethvert punkt i vores forretning gør de deres bedste for at levere glæde til eres værdsatte kollegaer for at give den glæde videre til vores kunder, venner og familie.

Derudover leverer TJC glæde gennem deres Your Purchase Feeds velgørenhedsprogram - for hver enkelt vare, der bestilles, donerer de et måltid til et sultent barn i Indien og Storbritannien. Til dato har de leveret over 25 millioner måltider for at give børn opmuntring til at gå i skole og give dem energien til at få succes.

TJC håber, at deres kunder føler vores forpligtelse til at levere glæde, hver gang de handler hos dem.

De hos TJC skiller os ud fra mængden af ​​to vigtige grunde - deres passion for kompromisløs kvalitet og vores urokkelige dedikation til at tilbyde overkommelige priser, der altid overgår forventningerne.

Disse hjørnesten af ​​enestående kvalitet og fremragende værdi for pengene har set TJC vokse til at blive en af ​​de største smykkeforhandlere i Storbritannien og et populært mærke blandt dem, der elsker luksus.

Praktiske søgekriterier
Ud over at gøre online shopping helt problemfri med praktiske søgekriterier (såsom prisklasse, metal, smykketype og karatvægt) for at indsnævre jagten på den perfekte vare, tilbyder deres hjemmeside også en 24/7 Personal Shopper-service til at hjælpe deres kunder træffer informerede valg. For fuldstændig ro i sindet tilbyder de også et UK-baseret callcenter bemandet med erfarne rådgivere, som er åbent 7 dage om ugen.

Deres smykker leverer enestående designkvalitet plus enestående Gold Star Pricing, som afskærer mellemmanden, så deres kunder kan nyde fremragende besparelser sammenlignet med High Street. Deres store lagersortiment spænder over mere end 40.000 varer, der passer til enhver smag og pengepung.

TJC har et stjernehold af eksperthåndværkere, som laver mange smykker, inklusiv eksklusive mærker, der i stigende grad ses pryder de modekyndige, såsom Iliana, Rhapsody, J. Francis og Karis. De fører også kollektioner, som de køber i løs vægt direkte fra producenterne for at reducere omkostningerne, mens eksempler på de berømte designerkreationer, vi fører, omfatter Rachel Galley, Lucy Q og Strada.

Fra ædelsten som smaragder, diamanter, safirer, rubiner og tanzanit til unikke og eksotiske ædelstene som granat, opal, turmalin, peridot - deres ædelstene er skåret og fremstillet til fremragende standard og sat i guld-, sølv- eller platinmetaller.

TJC er også en af ​​kun 8 indehavere af "Tanzanite One"-minen i Afrika, hvilket betyder, at de kan tilbyde disse sjældne og meget eftertragtede ædelstene til priser, som konkurrenterne ville finde praktisk talt umulige at konkurrere med.

TJC er et respekteret medlem af smykkeindustrien verden over - de er tilknyttet The British Jewellers Association (BJA), Thai Gem & Jewellery Traders Association, The Jewellers Board of Trade og International Colored Gemstone Association.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om TJC
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.