5 grunde til at du har brug for en tøjdamper

5 grunde til at du har brug for en tøjdamper
Webshops

Det pæne tøj i skabet er også ofte det mest kostbare, og det skal passes på for at blive ved med at være pænt. Det kan du blandt andet gøre ved at skifte strygejernet ud med en fiks tøjdamper, som ved hjælp af damp både udglatter krøllerne og fjerner bakterier og grim lugt.

Du behøver ikke at investere i et dyrt og pladskrævende strygejern og strygebræt for at komme det krøllede tøj til livs. Brig i stedet pengene på en tøjdamper, som er en håndsteamer, der simpelthen glatter tøjet ud ved hjælp af damp.

Når du har fundet en tøjdamper, der dækker dine behov, og en forhandler, der sælger den, anbefaler vi, at du lige bruger et par minutter på at læse andre kunders anmeldelser af forhandleren. Det kan du gøre her på DanskeAnmeldelser, hvor vi samler databaser over kundeanmeldelser indenfor alt fra bæredygtigt tøj til elektronik. Læser du grundigt op på en forhandler, mindsker du risikoen for at få en utilfredsstillende kundeoplevelse.

Her i Danmark er det muligt at købe en steamer til tøj hos blandt andre Plusshop, Philips og på coop.dk. Du kan både købe en tøjdamper i en webshop eller i en fysisk butik.

Her er 5 grunde til, at du har brug for en tøjdamper

1. Den er nem at bruge

Det bliver næsten ikke mere nemt end det her. At bruge en damper til tøj i stedet for et traditionelt strygejern er helt sikkert nemmere og mere overkommeligt for mange af os.

2. Den fylder ikke

En tøjdamper fylder ikke særlig meget, og derfor er den meget nem at opbevare, når du ikke bruger den. Så hvis du ikke har et stort skab til overs, kan det altså være en god løsning for dig.

3. Den er transportabel

Når du skal have den pæne kjole eller skjorte med på rejsen, kan du passende også passe din tøjdamper. Sådan et apparat fylder nemlig forsvindende lidt i kufferten – i hvert fald i forhold til et strygejern, for slet ikke at tale om et strygebræt.

4. Du risikerer ikke at brænde tøjet

Er vi ikke alle sammen lidt bekymrede for at komme til at brænde hul i vores tøj med et strygejern? Eller endnu være, at starte en rigtig ildebrand? Det behøver du ikke at bekymre dig for med en tøjdamper.

5. Fjerner bakterier og lugt

Det vigtigste af alt er selvfølgelig, at du kommer krøllerne i tøjet til livs på en nem og effektiv måde, hvilket får dit tøj til at se mere pænt og rent ud. Men faktisk fjerner dampen også både bakterier og lugt fra tøjet.

Hvilken tøjdamper skal jeg vælge?

Der er en del forskellige ting, du skal overveje, når du skal investere i din nye tøjdamper. Det handler selvfølgelig om pris, men også om kvalitet, for det nytter ikke at købe noget billigt bras, som du så er nødt til at kassere kort tid efter købet. Det er både skidt for dig, men i den grad også for vores klode, som mærker konsekvenserne af, at vi køber og kasserer i så høj volumen, som vi gør. Forbrugerrådet Tænk har lavet denne glimrende guide til de bedste tøjdampere på markedet, som bestemt er værd at nærlæse.

Hvordan holder jeg mit tøj pænt?

Når det kommer til din økonomi, og når det kommer til dit forbrug, så er det selvfølgelig vigtigt at passe godt på dit pæne tøj. Det pæne tøj er ofte også det dyreste. Samvirke anbefaler i deres guide at begrænse vask, begrænse strygning og bruge den rigtige sæbe, når du behandler og renser tøjet. Læs hele Samvirkes guide her.

Mere Webshops