Top Shelf

Alle anmeldelser

Top Shelf

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Top Shelf

Top Shelf står for højeste kvalitet inden for online handel med møbler og køkkener. I deres online shop finder du kun højkvalitets nobiliakøkkener og nobiliakøkkenskabe. Du kan købe alle indbyggedekøkkener og minikøkkener samt individuellekøkkenskabe direkte online og tage dem væk med det samme eller få dem leveret hurtigt hjem til dig med montage & monteringsservice. Du kan også bruge den hele Tyskland køkkenmonteringsservice, hvis du bestiller et nobilia køkken uden hårde hvidevarer.

Kunne du tænke dig at købe et nobilia køkken, udvide den eksisterende køkkenenhed eller blot samle et køkken fra individuelle køkkenskabe?

Med nobilia elements køkkenprogrammet har kunder i Tyskland for første gang mulighed for at købe højkvalitets nobilia køkkener fra den europæiske markedsleder uden lange leveringstider. Alle nobilia elements køkkener er tilgængelige til omgående levering og vil bekvemt og hurtigt blive leveret direkte til dit hjem på kun fem til ti arbejdsdage. Køkkenerne og køkkenskabene har ikke kun kort leveringstid, men kan også bestilles med monteringsservice, hvis det ønskes.

nobilia køkken
Har du særligt travlt, kan du købe dit nobilia køkken eller blot et nobilia køkkenskab online og hente det næste hverdag. Dit nobilia elements køkken står klar til dig senest 24 timer efter bestilling og et tidsvindue aftalt med os.

Nobilia-elementserien med Touch 332-indretningen i alpin hvid er specielt skræddersyet til sikker og hurtig montering. Nobilia elements køkkenerne kan til enhver tid udvides med yderligere baseenheder, væg- og overskabe og elektriske apparater.

Top Shelf undgår bevidst komplekse planlægningsprocesser for møbler, især til køkkener. I stedet er vi afhængige af enkle, funktionelle og forudplanlagte køkkenelementer og minikøkkener samt køkkenskabe, som du kan samle og købe individuelt. Disse køkken- og badeværelsesmøbler fremstillet i Tyskland fås til en overkommelig pris.

NOBILIA KØKKENPLANLÆGNING 
Brug vores gratis online køkkenplanlægger til at planlægge dit nye køkken med højkvalitets nobilia køkkenskabe, valgfrie elektriske apparater og køkkentilbehør.

Du behøver ikke en udførlig plantegning af dit køkkenrum til planlægning. Det er tilstrækkeligt, hvis du kender den samlede længde på dit nye køkkenenhed eller minikøkken. Du skal blot måle eller tage målene fra din eksisterende plantegning.

For at komme hurtigt i gang med vores online 3D køkkenplanlægger, har vi forudkonfigureret flere køkkener. Du skal blot vælge den køkkenkonfiguration og køkkenlængde, der passer til dig, blandt de forskellige planlægningsmuligheder.

Det bedste af det hele er, at TOP-SHELF.de 3D online køkkenplanlæggeren er meget hurtig, nem at bruge, kræver ingen download og viser dig straks vores gennemsigtige nobilia køkkenpriser! Planlæg og bestil dit nye nobilia køkken gratis og uden registrering direkte via vores 3D køkkenkonfigurator og online shoppen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Top Shelf
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.