Toytoy

Alle anmeldelser

Toytoy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Toytoy

Toytoy er firmaet, som har alt det som familier over hele landet sukker efter. I deres store sortiment er der alt fra sparkedragter til legoklodser, så det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan købe i deres store onlineforretning. Der er alt i tøj til alle årstider, og der er legetøj til alle højtider. Dertil kommer alt det andet, som forældre og børn kan tænke sig at bruge, og til de store legebørn, fædrene, så er der og så en smule ekstra at få, som nogle rigtige lækre og sjove t-shirts med forskellige motiver, som giver dig det indtryk at superfar er på banen.

Om Toytoy
Toytoy er startet for over 10 år siden i 2008 og allerede i 2009 overtaget af de nuværende ejere. Toytoy er og har fra starten af været der, hvor man finder legetøj, sengetøj og almindeligt tøj fra de store firmaer, som blandt andet Disney har produceret i årenes løb, baseret på de film som de sender på markedet hvert år og, som børn alle aldre er vilde med. Toytoy har alt til gavebordet, når det er de yngste, som holder festen og inviterer til jul eller fødselsdag. Desuden så er Toytoy et firma, som går meget op i at alle regulativer og regler er overholdt, når de sælger til børn, for det er vigtigt de små ikke bliver udsat for de mange hormonforstyrrende stoffer, som desværre er fundet i legetøj med mere.

Services hos ToyToy
Hos Toytoy får du flere forskellige services, for de ved godt, det er glade kunder, som skaber en forretning. Du kan få gavekort på det beløb, som du ønsker at give i gave, så modtageren selv bestemmer, hvad de vil have for pengene. Alt du skal gøre er at gå ind på hjemmesiden og finde det, som du gerne vil have eller give i gave, og så er det let at bestille, og inden du får set dig om, så er det hele sendt fra lageret i Ringsted. Til dem, som ønsker det, så er der mulighed for at melde dig ind i den klub, som firmaet har, og som giver nogle rabatter og andre gode ordninger.

Klager og kundeservice
Når der er noget, som du gerne vil enten vide eller klage over, så er det kundeservice, du skal have fat i. Det er noget, som går ganske let, og du finder det på hjemmesiden. Oplysninger, som du skal bruge for at få kontakt til kundeservice enten på telefon eller på mail, findes her, og de svarer hurtigt, lige meget hvilken service, du bruger, når du kontakter dem. Deres interface er lige til og hurtigt at bruge, og for det meste kan du let selv finde ud af det hele, når du kigger på hjemmesiden.

Anmeldelse af Toytoy
Der er mange, som i dag bruger internettet til at finde bedømmelser af de firmaer, som de gerne vil handle med, og det er der nu mulighed for at gøre på en helt ny hjemmeside. Vi giver mulighed for at give en objektiv bedømmelse og give dit besyv med på en konstruktiv måde, som både andre kunder og firmaerne selv kan bruge konstruktivt. Det er ikke svært, og der er mange, som vil kunne bruge en objektiv bedømmelse af de firmaer, som du handler med, og du vil selv kunne fortælle om dine oplevelser.