Transparent

Alle anmeldelser

Transparent

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Transparent

Transparent har gjort det til deres mission at blive det første cirkulære tech-brand. De opnår denne mission ved at lave tidløs, modulærelektronik, der altid kan opgraderes. De mener, at produkter bør blive bedre med alderen, og at virksomheder er ansvarlige for at befri verden for elektronisk affald.

At være Transparent betyder, at de stopper virksomhedens skænderier og taler ærligt og i øjenhøjde med deres brugere, supportere og udvidede kreative fællesskab. Gennemsigtig betyder, at de åbent deler vores passion og deres rejse.

Transparent's design
Design bruges ofte til at give noget en fancy finish. De vil gerne gøre det modsatte. De vil gerne vise produkterne, som de virkelig er. De vigtigste materialer, der anvendes i deres produkter - aluminium og glas - er valgt for deres holdbarhed og evne til at eksistere i genbrugsmaterialestrømme. De arbejder konstant på at øge antallet af genbrugskilder for at lukke materialekredsløbet.

Gennemsigtige produkter blander sig også ind i enhver baggrund. Det er selvfølgelig også tanken bag produkterne at kunne passe et teknisk objekt ind i enhver stil, sted og tid.

Transparent's lyd
I lydverdenen refererer transparent lyd til en højttalers evne til at kommunikere en musikers sande hensigt til lytteren. Deres mål er at bringe lytteren tættere på musikken. De ønsker at give en rig og autentiskmusikalskoplevelse. De pynter ikke på lyden – i stedet hylder vi de ikoniske, musikskabendeelementer.

Transparent's produkter er designet til en cirkulær økonomi. Bortset fra langtidsholdbar kvalitet og udseende betyder dette et modulært design, der kan repareres og opgraderes over tid, efterhånden som teknologien fortsætter med at udvikle sig. På denne måde kan brugerne holde deres produkt opdateret i henhold til deres præferencer og kun udskifte en lille del i stedet for at udskifte hele enheden. Gennemsigtige produkter bliver kun bedre med tiden, og de vil gøre alt, hvad vi kan, for at befri verden for elektronisk affald.

Hvordan det hele startede
Grundlæggerne Per og Martin var en del af den anerkendte Stockholms tegnestue People People i næsten 10 år. Ind imellem deres projekter for store internationale forbrugerelektronikmærker introducerede de den gennemsigtige højttaler i et blogindlæg offentliggjort den 11/11/11. I indlægget skitserede de en bæredygtig designfilosofi og løsning på krigen, der raser i stuer rundt om i verden - den uendelige kamp mellem forbrugerelektronik og boligindretning. Opslaget gik viralt, folk bad dem bogstaveligt talt om at sætte det på Kickstarter, hvilket førte til afslutningen af ​​en succesfuld crowdfunding-kampagne i 2013, og resten er historie.

Som en del af Transparent's vision om at være det første cirkulære tech brand, lancerer de nu et udlejningsprogram i Stockholm. De laver produkter, der holder hele livet, ved at bruge materialer, der findes i moderne arkitektur. Det betyder, at deres produkter også er perfekte til renovering og flytning til et nyt hjem. Med udlejningsprogrammet gør produkterne et hurtigt stop på deres lager for at blive grundigt rengjort mellem hver ny kunde. Og som lejekunde vil du også drage fordel af altid at modtage de seneste opdateringer til trådløs modulteknologi og fleksibiliteten til at øge eller mindske dit lydbillede, efterhånden som dine boligforhold ændrer sig.

Transparent lancerer denne tjeneste på #circularmonday, fordi vi tror på, at fremtiden ligger mellem de to poler buy nothing day og Black Friday shoppinghysteri. Når det kommer til lydoplevelser i dit hjem, ønsker vi at skabe en måde, hvorpå du kan forbruge så meget, som du vil, men på en måde, der ikke kræver at grave nye ressourcer op og brænde dem ind i skroget på det skrøbelige lille blueOrb-rumskib vi alle er afhængige af.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Transparent
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.