Trikothülle

Alle anmeldelser

Trikothülle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Trikothülle

Løsningen til at hænge din trøje nemt og fleksibelt, hvor du vil. Vil du læse mere om Trikothülle? Så se med her.

Trøjer er passion. Så få dine yndlingstrøjer ud af skabet. Med jerseyærmet kan du hænge dine idolerstrøjer fleksibelt og uden større besvær - hvor du vil. Den meget gennemsigtige bløde PVC-film giver optimal beskyttelse og lader dine trøjer være synlige fra begge sider. Overbevis dig selv om kombinationen af ​​nem håndtering og højkvalitetslook, og bestil dit jersey-ærme!

Jerseycoveret er et "one size fits all" produkt. Den kan bruges til størrelserne M-XXL. Filmen er lavet af blød PVC, er meget gennemsigtig og fugtafvisende.

Jerseycoveret kan fastgøres til en række forskellige overflader med tommelfinger, små søm eller kabelbindere. De gennemsigtige hængefaner er specielt designet til dette formål og er fastgjort til jerseyovertrækket.

Leveringstider
Medmindre andet er angivet i det respektive tilbud, vil varerne blive leveret inden for Tyskland (Tyskland) inden for 1 - 3 dage, for leveringer til udlandet inden for 2 - 4 dage efter indgåelse af kontrakten (i tilfælde af aftalt forudbetaling efter datoen for din betalingsordre ). Bemærk venligst, at der ikke er levering på søn- og helligdage. Hvis du har bestilt varer med forskellige leveringstider, sender vi varerne i en enkelt forsendelse, medmindre vi har aftalt andet med dig. I dette tilfælde vil leveringstiden være baseret på den vare med den længste leveringstid, som du har bestilt. Accepterede betalingsmetoder - Forudbetaling via bankoverførsel - Betaling med kreditkort - Betaling med PayPal - Betaling med PayPal Express - Betaling med amazon-betalinger Apple Pay, Google Pay Yderligere betalingsoplysninger. Ved betaling med kreditkort vil din kreditkortkonto blive debiteret ved indgåelse af kontrakten. Hvis du har spørgsmål, kan du finde vores kontaktoplysninger på forlaget.

Garanti
Som forbruger bedes du straks efter leveringen kontrollere varerne for fuldstændighed, åbenlyse mangler og transportskader samt hurtigst muligt at meddele os og transportøren om eventuelle reklamationer. Hvis du ikke overholder dette, har dette ingen indflydelse på dine lovpligtige garantikrav.

Tysk lov finder anvendelse. For forbrugernes vedkommende gælder dette lovvalg kun i det omfang, den ydede beskyttelse ikke ophæves ved ufravigelige bestemmelser i loven i den stat, hvor forbrugeren har sit sædvanlige opholdssted (begunstigelsesprincippet).

Bestemmelserne i FN-konventionen om kontrakter om internationale køb af varer finder udtrykkeligt ikke anvendelse.

Leveringsbetingelser
Leveringsbetingelserne, leveringsdatoen og eventuelle eksisterende leveringsbegrænsninger kan findes under en tilsvarende markeret knap på vores hjemmeside eller i det respektive tilbud.

Hvis du er forbruger, er det lovreguleret, at risikoen for hændeligt tab og hændelig forringelse af de solgte varer under forsendelsen først overgår til dig, når varerne overdrages til dig, uanset om forsendelsen er forsikret eller uforsikret. Dette gælder ikke, hvis du selvstændigt har ladet et transportfirma, der ikke er navngivet af iværksætteren eller en anden person, udføre forsendelsen.

Trikothülle vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring med Trikothülle. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.