Triwa

Alle anmeldelser

Triwa

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Triwa

Ure har længe været forbundet med status og tradition. Hos Triwa, et akronym for Transforming the Industry of Watches, ønsker de at bruge den symbolske værdi og placering af uret til noget mere relevant og skabe moderne statement-symboler i stedet for traditionelle statussymboler.

Ved at designe ure med historier, der overskrider stil, trends og status, håber de at fremhæve vigtige emner i deres tid. De indser, at de ikke redder verden ved at lave ure, men de kan godt lide at tænke på sig selv som normative udfordrere og innovatører i en branche, der skal ændres. Det er tid til forandring.

Urkollektion
De samarbejder med innovative materialer, organisationer og ambassadører, der interesserer sig for at gøre verden lidt bedre. De kalder dette Tid til Forandring. Designet i deres kreative studie i Stockholm, deres urkollektion er designet til at holde, sætte gang i samtaler og fortælle historier.

De tilbyder 14 dages returret fra det tidspunkt, du modtager varen. Du har ret til at returnere/ombytte ubeskadigede og ubrugte produkter købt på Triwa. Du skal registrere returneringen af ​​dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​produktet.

Vi er ikke ansvarlige for returnering til Triwa. Der ydes ingen erstatning for varer, der går tabt under transporten. Derfor anbefaler de, at du bruger en sporbar service til at returnere produktet. Refusion for returnerede produkter vil ske til det originale kreditkort eller den købte konto inden for 2 uger efter, at produkterne er returneret. Bemærk, at yderligere told og/eller skatter ikke refunderes. For lande inden for EU er moms inkluderet i tilbagebetalingen.

Garanti
Garantien for Triwa-produkter er 2 år fra købsdatoen. Bemærk venligst, at garantien ikke dækker brugte batterier eller normal slitage på æsken, krystal eller armbånd. Garantien dækker ikke skader på nogen del af uret forårsaget af forkert brug, manglende omhu, uagtsomhed, ulykker, forkert brug af uret og manglende overholdelse af instruktionerne fra TRIWA. Garantien gælder ikke, hvis udskiftningen af ​​et batteri ikke er udført af en autoriseret urmager. De kan ikke garantere batterilevetiden for deres stikkontaktprodukter, derfor er batteriet ikke garanteret. Den dækker ikke skruer på solbriller eller ridser fra normal brug på solbrilleglas, stel eller stænger. Udskiftning på grund af defekt vandmodstand er ikke dækket, hvis kronen ikke er helt lukket, når uret er i kontakt med vand.

Gem venligst den udskrevne ordrebekræftelse. Denne ordrebekræftelse er din garanti. For alle andre forespørgsler vedrørende forsendelse og returnering, bedes du kontakte os. Bemærk venligst, at kunden er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere produktet til Triwa. Bemærk venligst, at de kun fører reservedele til produkter, der er i den aktuelle kollektion. De tilbyder ikke reservedele til modeller, der ikke længere sælges.

Hvordan var det at prøve Triwa?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Triwa. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.