Tropic Feel

Alle anmeldelser

Tropic Feel

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Tropic Feel

Den stigende efterspørgsel efter avocadoer har ført til ulovlig dyrkning, og hele skove bliver erstattet af avocadofarme. Som følge heraf er flere arter og naturressourcer i fare i en af ​​verdens mest unikke skove, Sierra De Bahoruco, udpeget af Unesco som et biosfærereservat.

Skabe opmærksomhed
Tropic Feel's planet er et smukt sted. Sammen kan de øge bevidstheden om de tavse forbrydelser, der truer dens ødelæggelse, og de initiativer, der forsøger at redde den. Denne virksomhed har til formål at tilskynde til ansvarligtforbrug, så de kan fortsætte med at opdage den naturlige skønhed i deres hjem.

Skoen der gjorde det muligt
Med pengene indsamlet gennem denne kampagne var de i stand til ikke kun at lave virksomheden, men også tilbyde eksklusive præmier i begrænset oplag, administrere deres crowdfunding-projekt og hjælpe med at bygge en bedre fremtid.

Hos Tropic Feel arbejder de konstant på at gøre deres forretning mere bæredygtig. De ønsker at ændre den globale økonomi til gavn for alle mennesker, samfund og planeten.

Genanvendt polyester (rPET) giver dem muligheden for at skabe lette designs, der tørrer hurtigt. Når de arbejder med det, undgår de at bruge petroleum, som er en ikke-fornyelig kilde til råvarer. Det meste rPET kommer fra genbrugte plastikflasker, hvilket betyder, at de omdanner affald til nye produkter - samtidig med at de reducererdrivhusgasudledninger og vandforbrug i fremstillingen.

Til forårssæsonen 2021 vil 88 % af deres polyesterstoffer være lavet af genbrugspolyester. Dette har reduceret vores CO2-udledning med 14 % sammenlignet med nye polyesterstoffer.

Nylon er et af de stærkeste syntetiske materialer, de bruger i deres produkter. Når de skal bruge et super let stof, bruger de det, fordi det er essentielt for de funktioner, de ønsker. Når de bruger så meget genanvendt nylon som muligt, reducerer de deres afhængighed af jomfruolie, undgår kasseret materiale og reducerer drivhusgasemissioner fra fremstilling. Det tilskynder også til nye genbrugsstrømme for nylonprodukter, der ikke længere er funktionelle.

100 % af de nylonstoffer er lavet af genbrugsnylon
Genbrugt EVA er et let, vandvenligt materiale - hvilket gør det ideelt til den slags produkter, de ønsker at tilbyde. EVA Plastaffald, når det genbruges, omdannes til en blød, fleksibel plastikplade til tilbehør eller emballage. Afhængig af tilgængelighed kan kilden til materialet komme fra enten postindustriel eller post-forbrugerproduktion.

Med støtte fra deres partnere arbejder Tropic Feel på at øge mængden af ​​genbrugt EVA, de bruger i vores ydersål.

I modsætning til konventionel bomuld kræver økologisk bomuld mindre vand til hele sin produktion og bruger ikke pesticider eller giftige kemikalier, pesticider eller gødning. Denne proces fremmer jordens sundhed og hjælper i mellemtiden med at bekæmpe klimaændringer.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Tropic Feel
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.