Truck Gloves

Alle anmeldelser

Truck Gloves

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Truck Gloves

De grundlagde TRUCK, fordi de ønsker at give deres venner, familie og kunder førsteklasses udstyr. OG de synes også, at du fortjener topudstyr til det, vi kalder en "forstyrrende" lav pris.

Efter at have tilbragt over 75 år sammen i bjergene, på stierne, over tinder og gennem skoven, ved de hos Truck Gloves, hvad der gør godt gear. De kender godt design, fordi de selv bruger det. De kender gode materialer, fordi de har gavn af dem. VDei kender fremragende holdbarhed, fordi de har brug for det. Hvis Truck Gloves kan lave produkter, de er sikre på, er de sikre på, at du også kan være sikker på dem.

Derudover har deres tid i bjergene ikke kun været med til at skærpe deres værdsættelse af kvalitetsprodukter, men har også styrket deres tro på, at du skal bruge mere tid på at bruge kvalitetsudstyr end at betale for det. Truck Gloves's produktomkostninger består kun af materialer, transport og vores minimale driftsomkostninger. Ikke mere. Og intet mindre. Vi ønsker DISRUPT status quo. Udstyr af høj kvalitet, DISRUPTIVE omkostninger!

Truck Gloves inviterer dig til at blive en del af vores familie. Se hvad de har at tilbyde. De er sikre på, at du vil blive begejstret.

TILPASSET BRANDING
TRUCK er glad for at kunne tilbyde specialdesignede handsker til virksomheder eller grupper, der er interesseret i at købe handsker af høj kvalitet med deres professionelle navn og/eller logo. Uanset om handskerne købes til normal drift i miljøer, hvor yderligere ensartet branding ønskes, til salgsfremmende formål eller til særlige begivenheder, kan TRUCK hjælpe.

Detaljer
Logo påføres ved varmstempling eller broderi. TRUCK arbejder tæt sammen med hver kunde for at bekræfte logoets korrekte størrelse og koordinerer derefter med fabrikken for at levere prøver til gennemgang og bekræftelse ledetider for tilpassede handsker varierer afhængigt af projektet og tidspunktet på sæsonen. De kan dog generelt levere færdige produkter inden for 6 uger efter bekræftelse af kunstværket.

Mængde/pris: De tilbyder et meget lavt minimumsantal på kun 50 styk pr. model

Priserne varierer afhængigt af handskemodel og format af branding (varmstempling eller broderi), men du kan forvente at betale omkring $2 - $4 ekstra oven i basishandskeprisen.

For flere detaljer og for at påbegynde et projekt, kontakt Brett @ brett@truckgloves.com

FORSENDELSE/ORDREBEHANDLING
Truck Gloves ville ELSKE at eje og drive deres egen kurerservice, da de så ville have fuld kontrol over forsendelsen af ​​de handsker, vi elsker så højt. Måske en dag!

Men indtil videre, som en meget lille, nystartet virksomhed, befinder de os i en lignende situation som mange andre små virksomheder. Når det kommer til at få produkter fra vores hårdtarbejdende, men ydmyge lager til dit hjem, er vi nødt til at stole på tjenesterne og hjælpen fra allerede etablerede kurertjenester.

Dette er vigtigt at vide, fordi når du har afgivet din ordre og valgt en service, der opfylder dine krav, vil de gøre vores arbejde hurtigt og effektivt for at pakke produktet og lægge det i hænderne på din valgte kurerservice. De forsøger at levere alle ordrer inden for et 24-48 timers vindue. Truck Gloves er ofte i stand til at sende varen samme dag, hvis de modtager ordren i den første halvdel af dagen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Truck Gloves
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.