Truth Treatments

Alle anmeldelser

Truth Treatments

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Truth Treatments

Benjamin Knight Fuchs er registreret farmaceut, ernæringsekspert og hudpleje apoteker og har udviklet farmaceutiskeffektivehudplejeprodukter til kosmetologer, hudlæger, plastikkirurger og mine egne kyndige kunder i 35 år.

Han tror på, at pleje af din hud kan være meget mere end kosmetik. Han tror på, at pleje af din hud handler om din hudssundhed. Og det er derfor, han skabte Benjamin Knight Fuchs, R. Ph. Truth Treatment Systems for at give aktuel hudpleje, der opfylder de strengeste præstationsstandarder.

Han udviklede Truth Treatment Systems, fordi han så et behov for topiske behandlinger, der arbejder med hudens biokemi. Produkter, der forbedrer og muliggør hudprocesser på hudcelleniveau (ikke overfladen). Ingredienser, der aktiverer fibroblaster, normalisererkeratinocytter, stimulererproteiner og forbedrerekstracellulærlipidproduktion. Og det er hemmeligheden. Truth Treatment Systems's produkter og programmer ændrer ikke hudens kemi - de understøtter hudens kemi!

Prøv selv Truth Treatment Systems. Del dem med venner. Mærk hvor langt en dråbe serum kan gå. Påfør en mængde Balm på størrelse med en ærte og mærk, hvor blød og glat den føles. Påfør en lille dosis Omega 6 Healing Cream og læg mærke til gløden. Brug Truth Treatments's Retinol Gel en eller to gange om ugen før sengetid, og se din hud blive blidt strammet op, og fine linjer og pletter begynder at forsvinde.

Alle Truth Treatment Systems-produkter har én ting til fælles - de VIRKER! Deres produkter er lavet med 100 procent aktive og funktionelle ingredienser, der vil gøre en forskel på din hud. Ingen fyldstoffer, konserveringsmidler, voks, emulgatorer, olier eller duftstoffer. Deres ingredienser er baseret på den nyeste biokemiske forskning og bruger gennemprøvede strategier opnået fra mange års erfaring med fremstilling af receptpligtige hudplejeprodukter til læger og kræsne patienter.

Du er ved at deltage i et hudsundhedsprogram, der repræsenterer kulminationen på tre årtiers dermal forskning. Et hudsundhedsprogram, der ikke kun omfatter hudens udseende og følelse, men endnu vigtigere dens sundhed og velvære.

Er Truth Treatments's produkter veganske?
Følgende produkter kan ikke klassificeres som veganske: Collagen Recovery Complex indeholder kollagen fra dyr. Omega 6 Healing Cream & Transdermal C Serum indeholder kolesterolfedtsyreestere fra dyr.

Truth Treatments er fri for dyremishandling - Ingen dyr bliver skadet eller testet på. Vores Collagen Recovery Complex indeholder dog kollagen fra dyr og Omega 6 Healing Cream & Transdermal C Serum indeholder kolesterolfedtsyreestere fra dyr.

Er Truth Treatment-produkter og kosttilskud sikre under graviditet?
Alle Truth-produkter er sikre at bruge under graviditet. Truth Treatments forstår dog, at det muligvis ikke er passende at tage visse kosttilskud på grund af forskellige medicinske tilstande eller ordineret medicin. Derfor, hvis du har sundhedsmæssige betænkeligheder ved at tage kosttilskud eller retinol, hvis du i øjeblikket tager medicin, eller hvis du er under en læges behandling, anbefaler vi, at du konsulterer din læge. Dit helbred er vores vigtigste bekymring.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Truth Treatments?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.