DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser TVC-Mall

  Mobiltelefoner og tilbehør til mobiler er en voksende industri på verdensplan. Og med den moderne verden er du ikke længere begrænset til kun at kunne købe det nede fra den lokale elektronikforretning. Firmaer som TVC-Mall er en engrosbutik online, der kan tilbyde dig mere end 100.000+ forskellige typer tilbehør til mobiltelefoner - og det er ligegyldigt, om det er iPhone, Samsung eller andet. Desuden kommer de til utroligt lave priser, da de bliver produceret og leveret direkte fra Kina. Med så mange ting samlet på ét sted, kan du næsten være sikker på at finde det elektroniske udstyr, du leder efter.

  Om TVC-Mall

  Tilbage i juli 2008 blev Shenzhen Zhenzhi Technology Co Ltd grundlagt. Siden da er der sket meget med Kina, mobilindustrien. og deres onlinebutik, der i dag er specaliseret som engrosforhandler i alt, hvad der vedrører mobiler, elektroniske produkter og alle typer af tilbehør. I dag sælger TVC-Mall også forbrugerelektronik, sportsudstyr, biludstyr og andet. De er blevet en af de ledende forhandlere inden for sit felt.

  TVC-Malls andre fordele og handelsprocedure

  Udvalg af varer hos TVC-Mall online

  Hvis du kigger på varerne på deres hjemmeside, kan du se, at de dækker alt om elektroniske varer og tilbehør. Hvis du allerede ved, hvilken telefon, du leder efter tilbehør til, så kan du gå direkte til sagen og klikke på menuen ude i venstre side, der indikterer fx Xiaomi tilbehør, Apple tilbehør, Huawai tilbehør osv. Her kan du også finde mere specifikke kategorier som covers til din telefon, udstyr til inden- og udendørs brug eller gadgets til din bil.


  Den første fordel er prisen, siden engroshandlen kan give dig en god rabat. En af de andre fordele ved så omfattende et udvalg er, at du hurtigt kan sammenligne de forskellige produkter med hinanden. Når du så endelig har besluttet dig for, hvad du vil købe, sender de ordren med UPS eller DHL, hvilket betyder, at din bestilling ankommer inden for 2-5 arbejdsdage. Ved selve købet kan du bestille med klassiske betalingsmetoder som Visa, Mastercard eller andre kreditkort, men også PayPal og andre pengepunge online.

  Desuden bør det nævnes, at du kan finde en komplet købsguide på deres hjemmeside, hvis du er ny. Den finder du sammen med guiden til, hvordan du skal forholde dig til skat, moms og vekselgebyr, når du handler om et EU-land som Danmark fra en virksomhed i Kina.

  Kundeservice og klager

  Hvis du skulle have brug for hjælp, skal du gå ind på deres hjemmeside. Oppe i højre hjørne af skærmen giver de dig muligheden for at klikke på hjælp, hvorfra du kan finde FAQ (Oftest stillede spørgsmål) eller en guide til nye handlende på siden. Hvis du ikke finder dit svar der, kan du klikke på knappen ved siden af, hvor der står 'Online chat'. Her er deres medarbejder via Skype i stand til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

  Anmeldelse af TVC-Mall

  Hvis du har nogen erfaring med at handle på TVC-Mall's hjemmeside, med deres internationale levering eller kundeservice, så må du gerne efterlade en kommentar her. Det vil hjælpe os alle, hvis vi ved mere om din mening om, hvilken slags firma TVC-Mall er.

  TVC-Mall
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om TVC-Mall

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er TVC-Mall et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af TVC-Mall I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette TVC-Mall?

  TVC-Mall er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TVC-Mall gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.